2777
2789
عنوان

اگه ببوستش....

312 بازدید | 36 پست

بچه ها یه سوال میپرسم بدون قضاوت لطفا جواب بدید😘

یه پسرمجرد که کسی هم تو زندگیش نیست

اگه با یه دختر بره بیرون ولی حسی به دختره نداشته باشه و رل نباشن

بعد دختره بخواد ببوستش به نظرتون میذاره پسره؟

ینی مردی هست که بتونه تو این شرایط مقاومت کنه یا تحریک نشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این پیش فرض که دخترا قیافه ی معمولی به بالایی هم داره

میذاره و شوکه میشه میترسه می.رینه تو خودش

تو فکرشم کلی فکرای بد راجب دختر میکنه

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

آره اگه حسی به دختره نداشته باشه ممکنه اجازه نده 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

خخخ چ توقعی از مردا داری،،ب پیر مرد نود ساله در بستر بیماری هم ی دختر خوب و قشنگ نزدیک شه سرحال میشه،چ برسه ببوستشون پا میشن بندری میرقصن،ایشون ک پسر جوانن،البته فکر کنم تو ذهنشون فکرای ناخوشایندی بیادا،حواست و جمع کن..ی وقت بعدش نگه بهت تو بحثا که اره تو انقد ال و بلی ک منو بوسیدی و اینا،میشناسی ک‌پسرارو چ تحفه هایی هستن بعضیاشون