2777
2789
عنوان

استارتر تاپیک زنداداش هستم..

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 142 پست

اسی یه سوال؟ اگه مثلا شما خواهری داشتی، خواهرت با مادرشوهرش مشکل داشت شما میپریدی وسط دخالت میکردی؟ اگه اینکارو میکردی نمیگفتن این موضوع چه دخلی به تو داره بشین سرجات؟ الانم گیریم داداشت با مادرزنش مشکل داره، وااااااقعا این وسط دخلش به شما چیه؟! برادر شما یه آدم بالغه مطمئن باش دو برابر شما هم زبون داره خودش مشکلاتشو حل میکنه. تو رو خدا مثل عهد مادربزرگامون که سر همه تو زندگی همدیگه بود رفتار نکنین آدم حالش بد میشه بخدا. بخداوندی خدا اگه کسی بخواد راجع به اذیت داداشم توسط همسرش بگه من با قاطعیت میگم داداشم خودش یه آدم بالغه 6 مترم زبون داره از پس خودش برمیاد و واقعا هم اعتقادم همینه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما نمیتونیم با یه طرف قضیه قضاوت کمیم شما یچی میگین ممکنه مادر زنرو مقصر بدونیم ولی بشینیم پای حرفای ...

به ماست خودش نمیگه ترش 

♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

یه اکانت بساز بگو داداشم سر منو گذاشت لب جوب سر ببره آخه به من زن داداشم گفتم تو

میان میگن عه توکه زنده ای چرا سرت و نبرید حرف بدی زدی زن داداشت حق داشته

جرات نمی کنن به خانواده شوهر خودشون حرف بزنن عقده هاشون رو تو این مدل تابپیک ها خالی میکنن

مرگ# بر خواهر شوهر بد😂😂😂😂

لطفا خودتون رو همیشه تو موقعیت خوب قرار بدید که مجبور نشین عذرخواهی کنین یا معذب شین و.......❤💋جان لایتناهی همیشه سرموقع میرسه قربونش برم.جایی که ایمان نباشه ترس میاد پس همیشه ایمانتوقوی نگه دار
ببین عزیزم منم زنداداشم دوسه سال اول رفتارای خوبی نداشت و بی دلیل به شدت باهام دشمنی داشت و پشت سرم ...

خوب پس تو هم حق نداری هیچی به خانواده ات بدی😠موقع نیاز هم بهشون کمک کنی حق نداری روز مادر برای مادرت چیزی بگیری حق نداری روز پدر برای پدرت چیزی بگیری و حق نداری برای خواهرت هم چیزی بگیری و اگه یک روز مادر و پدرت باهات مشورت کردن و بهت نظر دادن بهشون بگو زندگیم متعلق به شوهرم و اگه خیلی بهت احتیاج داشتن بگو زندگیم متعلق به شوهرمه منظورت چیه زندگیه داماد متعلق به همسرش همسر رو راحت میشه طلاق داد هزارتا به جای تو هم میان ولی خانواده قابل تبدیل نیست یک مرد هم میتونه به جای تو چند زن خیلی راحت بگیره اینقدر خودتونو رو بزرگ نکنید و هی نگید زندگی داداشت متعلق به همسرمه

خوب پس تو هم حق نداری هیچی به خانواده ات بدی😠موقع نیاز هم بهشون کمک کنی حق نداری روز مادر برای مادر ...

عزیزم من دلیل خشم شمارو نمیفهمم،با این خشم بی نهایتتون راسخ شدم دوباره و چندباره پیاممو خوندم اما چیزی ندیدم،چون توی پیامم چیزی راجب این حرفایی که زدید اصلا نزدم!

من به غریبه ها هم حین گرفتاری رحم میکنم و دلم میسوزه،چه برسه پدر و مادر خودم و همسرم

و به قدری برای خودم ارزش قایلم که اصلا نمیخوام غصه ی اون تیکه ی اخر پیامتون (همسر رو راحت میشه طلاق داد هزارتا به جای تو هم میان ولی خانواده قابل تبدیل نیست یک مرد هم میتونه به جای تو چند زن خیلی راحت بگیره اینقدر خودتونو رو بزرگ نکنید و هی نگید زندگی داداشت متعلق به همسرمه) رو بخورم چون ارزش خودتون رو در جایگاه یک همسر برای شوهرتون بیان کردید و نشون دادید دیدگاهتون نسبت به منزلت خودتون همینقدره،اما من با مهربانی و اینکه سرم توی کار خودمه هم پیش زنداداشم ارج دارم هم خانواده ی شوهرم بی نهایت دوستم دارن،ماشاالله

و در اخر من کل منظورم اینه هرکسی هرکاری میکنه به خودش مرتبطه اگه زنداداش اسی اینکارو کرده صرف اینکه غلطه ،اما به خودش و شوهرش مربوطه و مطلقا به خواهرشوهر مربوط نیست

اگر چیز دیگه ای برداشت کردی به من مربوط نیست،مشکل طرز فکر خودتونه

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
باور کن من ذره ای کار ندارم باهاشون چون معمولا ادم کم حرفی هستم،دلیل اینکه اینجا هم تاپیک زدم این بو ...

ببین عزیزم،من دو تا برادر دارم .

ما هم رسممون هست که با عروس بریم ارایشگاه.

ولی من نرفتم .چون خودمو بزرگتر از این میبینم که بخوام بیافتم دنبال کسی.خودم بهترین آرایشگاهو میرم.

خودمم خوااهر شوهر داشتم.دوست داشت با من بیاد من به همسرم گفتم دلم نمیخواد کسی بیافته دنبالم روز عروسی.چون الان دیگه رسومات عوض شده.۲۰ سال پیش نیست که هزار نفر با عروس برن آرایشگاه . پس انتظاراتمونو کم کنیم تا کمتر بخوره تو ذوقمون .این تا اینجا

در درجه ی بعدی به نظرم اینکه شما افتادی دنبال این قضیه،خیلی کار اشتباهیه.این یه مساله ی شخصیه بین برادرتون و همسرشون.

هرچند من اگر جای اون دختر بودم مادرمو میفرستادم یه آرایشگاهه بهتر.که زیر منت کسی نباشه.

عزیزم من دلیل خشم شمارو نمیفهمم،با این خشم بی نهایتتون راسخ شدم دوباره و چندباره پیاممو خوندم اما چی ...

من واقعیت رو گفتم هیچکی جای خانواده رو نمیگیره اینقدر سعی نکنید شوهرتون رو از خانواده ش متنفر کنید دوست عزیز من

اسی من نفهمیدم شما گفته بودید رسمتون چیه ؟ و مادر زنشو دادشت برد ؟

میدونستن رسم ما چیه..داداشم نبرده خودش رفته اما پولشو از داداشم گرفتن بدون اینکه بهش بگن،البته این قضیه برای عقد و بله برونم پیش اومد