2777
2789
عنوان

دخترای مجرد تاحالابادونه های سیب خواب شوعر ایندتون دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 143 پست
@نیکی0     امشب همه سنگین زدن    

خدایامنوگاو_نارنجی_کن# 🙁

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی بچه ها تاپیکم پر پشم ریخته شده شد گفتم امتحان مردین یانه اخه من فقط صداشو شنیدم تصویر ندیدم نکنه ازبس زشت بوده خدا نشونم نداده

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
دقیقامنم همین طور وقتی گفت سیانور داره ترسیدم

نه بابا من سالمم ترس نداره😁

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

من اول که گفت روده بر شدم گفت امتحان کن خو چرامیخندی به اصرارش امتحان کردم باورت میشه یه تصویر سیاه ...

صداش ب چه درد میخوره قیافشو ببینیم به بقیه امید نبندیم 

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
جالب امتحان‌میکنم‌خخخخخ حالاهرشب یه سیب؟یا‌همون‌۱ دونه برای سه شب کافیه؟

ن همون دونه ها رو هرشب بزار فقط نیت یادت نره

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

@اعتصامی    

@topol_bamaze‍  

🙄🙄🙄🙄

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

صداش ب چه درد میخوره قیافشو ببینیم به بقیه امید نبندیم 

همین به خدا دختر خالم جدیه گفت تو اولین نفری هستی که اینجوری شد خخخخ

@اعتصامی       @topol_bamaze ‍    🙄🙄🙄🙄

@topol_bamaze  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من که خودم دخترم حق میدم به پسرا که بخندن و اسکول کنن آخه این خرافات چیه اگرم خواب دیدین چون سه شب متوالی فکرتون درگیر بوده بعدم حالا مثلا چهره توفشو دیدین چه فایده 😂😂😂