2777
2789
عنوان

شرورانه ترین کاری که قراره رو همسرم امتحان کنم😔.......

| مشاهده متن کامل بحث + 18346 بازدید | 679 پست

خانومای گل میشه برای حل شدن مشکلم دعا کنین؟  خیلی در عذابم. دعام کردین لایکم کنین. خدا خیرتون بده 

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار تو چایی مهمونا نمک ریختم 🙄🤣

خوبه تو کفششون نریختی🤣❤

واقعا کرم_درون# داریا

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

خانومای گل میشه برای حل شدن مشکلم دعا کنین؟  خیلی در عذابم. دعام کردین لایکم کنین. خدا خیرتون ب ...

براتون صلوات فرستادم

انشالله به زودی حاجت روا بشید  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

براتون صلوات فرستادم انشالله به زودی حاجت روا بشید    

الهی آمین. ممنونم گلم منم برای تو صلوات میفرستم خیر دنیا و اخرت ببینی

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
نوچ نوچ چاایی

چرا پروفایلم تایید نمیشه؟

اعصابم خورد میشه بدون پروفایل

الهی امین. ممنونم گلم منم برای تو صلوات میفرستم خیر دنیا و اخرت ببینی

همچنین عزیزم

چرا پروفایلم تایید نمیشه؟ اعصابم خورد میشه بدون پروفایل

آره منم اصلا انگار امیلی نیستی 😂😂😂😂❤️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
آره منم اصلا انگار امیلی نیستی 😂😂😂😂❤️

هووووف

نه همون‌جوری رفت لنگ‌باز جلوی پدرمم نشست تازه بعدش هم رفت وضوووو گرفت باز هم نفهمید😰 گیج‌بازی درآو ...

همو نمو میگم حدس زدم کمرنگ بوده باشه لاکش، 😂😂😂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خانومای گل میشه برای حل شدن مشکلم دعا کنین؟  خیلی در عذابم. دعام کردین لایکم کنین. خدا خیرتون ب ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد ❤️❤️❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من یه سری شوهرمو آرایش کردم مامانش خونه م خواب بود بعدش روسری پوشید سرش رفت سراغ مامانش بیچاره مامان ...

😂😂😂

انجام بدم ولی بنده خدا دوساعت باید پاکش کنه، 🤣🤣

مگه با چی پاک میکنید ک دو ساعت زمان نیاز داره؟؟؟

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑