فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان قلب سیاه 688 بازدید | 16 پست وقتی یکی قلب سیاه میزاره بیو واتساپش یعنی شکست عشقی خورده؟قبلش باکسی بود!! مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1399/12/25 | 22:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 از نظر من برای فوت کسی میذارن 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خانومدانشجو عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 6794 نه همیشه اینجوری معنی نمیده بستگی داره به موقعیتی که توش بوده شاید عزیز رو از دست داده باسه 💔 تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 از نظر من برای فوت کسی میذارن برای شکست عشقی نمیزارن !!'چون قبلش یه بار هم دیلیت زد مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 برای شکست عشقی نمیزارن !!'چون قبلش یه بار هم دیلیت زد 💔این از نظر من مخصوص شکست عشقیه😅 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 [QUOTE=181406629]نه همیشه اینجوری معنی نمیده بستگی داره به موقعیتی که توش بوده شاید عزیز رو از دست داده ...[/QUOTEشاید .اخه من اینجوری حس کردم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 💔این از نظر من مخصوص شکست عشقیه😅 اخه همین الان گذاشت یهو تعجب کردم😂😂😂😂 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 یعنی غمگینه غم که فقط عشق نیست درسته.. مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 اخه همین الان گذاشت یهو تعجب کردم 😂😂😂😂 کدومو👈🏻💔 اینو؟ 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 کدومو 👈🏻💔 اینو؟ نه یدونه قلب سیاه گذاشته مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 نه یدونه قلب سیاه گذاشته از نظر من فوت و مرگ و تسلیت با 🖤 میاد! 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 از نظر من فوت و مرگ و تسلیت با 🖤 میاد! باهاش قهرم وگرنه پیامش میدادم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 باهاش قهرم وگرنه پیامش میدادم وقت عزا و تسلیت قهرو بذار کنار عزیزم 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 وقت عزا و تسلیت قهرو بذار کنار عزیزم نه عزیزم عشق سابق ام هست..فک نکنم خوشحال شه پیامش بدم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)