2777
2789
عنوان

بیایین بازی😝😎(دیالوگ از فیلم و حدس فیلم📽🎞)

| مشاهده متن کامل بحث + 9512 بازدید | 1334 پست
نی_نی_یار_3                         &nb ...

دورت بگردم ممنون مهربون ک پیگیر بودی .

گفتم سه هفته باید تو گونی باشه😕

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیدا غمی نی این کاربریو که داری    

نه شیما از کاربریم دراومد رفته رو به دیوار نشسته به کاره بدش فکر میکنه😶

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

@zemestoon96      

بزن رو این 😐🤦‍♀️

Accept رو بزن 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

@zemestoon96  دلت نگیره 

فقط شاد باش💙

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خیلی دوست دارم خیلی💙 خوب بخونیا💙 روزتولدت منتظرتم💙

من بیشتر قربونت برم❤

چشم تو هم بخون😒

باش میام کادو تولدمم تا اون موقع آماده کن😜😜😂😂  

من بیشتر قربونت برم❤ چشم تو هم بخون😒 باش میام کادو تولدمم تا اون موقع آماده کن😜😜😂😂   &nb ...

چشم میخونم حتما💙

چشم نفسم فقط مراقب خودت باش.عاقا اشکم دراومد.بخدا میسپارمت💙

چشم میخونم حتما💙 چشم نفسم فقط مراقب خودت باش.عاقا اشکم دراومد.بخدا میسپارمت💙

اشک چنع؟ بزنمت؟؟؟؟ من باید تو قلب باشم به کاربریم چیکار داری😜😜😜😜😂😂😂😂😂 شوخی!#   

چیشده خوبی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

خوبی 😂😂

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
خوبی 😂😂

تو بهتری انگار😐😐😐😐😐💜

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز