بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 عنوان من مث نوزادای دوماهه هام چرا😂😂 144 بازدید | 14 پست پیشونیم شله انگاری زیرش آبه😂کلا شلم ها مث ژله، مث پشم، پنبه😂😂اما پیشونیم اینجور نبود قبلا 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر 1399/12/25 | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9959 ژاااااان_ژااااان# من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
parahour عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 573 محض احتیاط به دکتر مراجعه کن عزیزم😂😁 ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید 🤣🤣🤣🥰
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 محض احتیاط به دکتر مراجعه کن عزیزم😂😁 نمیبرن دکتر منو که🤦🏻♀😅 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 یعنی چی بچه هارو دیدی سرشون و پیشونیشون شله 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
بهار۱۳۷۷ عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3819 الان پسر من دو ماهش اصلا شل نیست مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 الان پسر من دو ماهش اصلا شل نیست 😂نوزادا شلن آخهمن چیکا کنم الان🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀خندم گرفته 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
parahour عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 573 نمیبرن دکتر منو که🤦🏻♀😅 😂😍😍 ناموسااااا هرجا بحث داغی بود یا مطلب خنده داری یا دعوایی چیزی تگ کنید 🤣🤣🤣🥰
۰نی_نی_يار۰ عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3543 بچه هارو دیدی سرشون و پیشونیشون شله وا از من میشنویی تو استکان هیچ کس دریا نریز
بهار۱۳۷۷ عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3819 😂نوزادا شلن آخه من چیکا کنم الان🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀خندم گرفته چی بکم والا پسرمن الان خیلی سفته نمیدونم تو مشکل داری یا این😁😂😂 مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 چی بکم والا پسرمن الان خیلی سفته نمیدونم تو مشکل داری یا این😁😂😂 😅🤦🏻♀بعد از دوران بلوغ برگشتم به نوزادی😅😂 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
بهار۱۳۷۷ عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 3819 😅🤦🏻♀ بعد از دوران بلوغ برگشتم به نوزادی😅😂 شاید دوباره داری از اول شروع میکنی😅 مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 شاید دوباره داری از اول شروع میکنی 😅 😂😂نگو 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر