2777
2789
عنوان

بچه ها مرد زن ذلیل دقیقا به چه مردی میگن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 79 پست
ترس از عشق میاد

نخیر از ذلالت میاد،مرد اگه با تموم قدرتش و مردونگیش به زنش احترام بزاره اون عشقه اون کجا ی مرد قدرتمند وبا جذبه عاشقت باشه اون کجا ی مرد ذلیل. ک ب هر دلیلی از همسرش بترسه

خواهش میکنم برای اینکه من خونمو ببرم شهر خودمون ی صلوات برام بفرستین ترخدا خیلی غریبو تنهام دعام کنید😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه اصطلاحه که از جامعه مردسالار میاد نمی تونن تحمل کنن که مردی به زنش کاملا احترام می ذاره و بر ...

👌👌👌

🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜
زن ذلیل با عاشق خیلی فرق داره  تو فامیل خانمه تو جمع شوهرش رو خورد کرده فحش داده اونم بجای این ...

خواهش میکنم برای اینکه من خونمو ببرم شهر خودمون ی صلوات برام بفرستین ترخدا خیلی غریبو تنهام دعام کنید😘
واقعا من تاحالا مردی که دربرابر زنش بی اختیار و ذلیل باشه از نزدیک ندیدم.اونی هم که اطرافیان ما بهش ...

بعد قضاوت قضاوت ..فکر کن همینجا الان موضوع باغ در حال سوختن پیش اومد ...ما از کجا می دونیم سابقه اون مرد در جیم زدن در زندگیش چجوریه که زنش نمی ذاره شب بره بیرون ...الان این ی مثال بود ...فقط از دور کافیه ی چیزی متفاوت از زندگی ما ب نظر بیاد آرپیجی ب دستیم که نابودش کنیم  که نه تو بدی من خوبم...اصلا ما خوبیم کلا حرفی هم توش نیست 😒😒😒

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
احتمالا آتیش روی منقل بوده😂 شوخی#  

منم به دوستای شوهره مشکوک شدم😂😂😂

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
نخیر از ذلالت میاد،مرد اگه با تموم قدرتش و مردونگیش به زنش احترام بزاره اون عشقه اون کجا ی مرد قدرتم ...

صحبتتون درسته ولی ترس ناراحتی و دلخوری کسی که عاشقشی بد نیست 

میترسه دل خانومشو بشکنه

کاری با کلمه و معنی تحت‌الفظی ندارم

مردی که تو جامعه ما زن ذلیله،مردیه که تمام وجودشو برای خانواده‌اش میزاره ،رفیق باز نیست،پشت زنش درمیاد ،هوای زنشو داره ،مهربونه ،حالا تو جامعه ما که زن عادت داره به تحقیر شدن اگر مردی اینجوری باشه این اسم روش میذارن

من خانواده پدرم بر عکس خانواده مادرم از دم به قول معروف زن ذلیلن ،آرامش زندگی خانوماشون اصلا قابل مقایسه با مردای خانواده مادرم نیست و همیشه اونا حسرت اینو دارن کاش شوهراشون اینجوری بودن ،حالا هی بگید بی‌غیرتن متاسفم واقعا

کاری با کلمه و معنی تحت‌الفظی ندارم مردی که تو جامعه ما زن ذلیله،مردیه که تمام وجودشو برای خانواده‌ ...

دیدم مردی که با خانومش خوبه رو با این کلمه تحریک میکنن متاسفانه

صحبتتون درسته ولی ترس ناراحتی و دلخوری کسی که عاشقشی بد نیست  میترسه دل خانومشو بشکنه

عزیزم منظورم اینه ترسش از هرچی ک هست از عشق نیست اتفاقا اینجور مردا دوس ندارن سر ب تن زنشون باشه  

تلویزیونیه ؟

سریال شهرزاد

درصد محبوبیت قباد وحشی و بی ملاحظه و تربیت نشده که حس مالکیت بر عشقش داشت، بیشتر از فرهاد متمدن بود که به عشقش حس مالکیت نداشت و به عقایدش کاملا احترام می‌ذاشت و اون رو یه انسان مستقل می دونست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز