2777
2789
عنوان

از بچه دار شدن پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 190 پست
دقيقاً 

خوب من همون موفقیتها هم کسب کردم ولی برام لذتی نداشت و همچنین کاربردی نداشت یا خودم انگیزه ادامشو نداشتم بعد لیسانس ولی بچه لذت داشت .از این جهت میگم .ادم روزهای عمرشو بزاره واسه چیزی ک دوست داره .چه بچه باشه چه تحصیل چه هر چیزی دیگه .مهم اینه از زندگیش و کاری ک انجام میده لذت ببره و دوستش داشته باشه

منم در کمال بدبختی بی بی چکم مثبت بود الان

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایی چطوری زوری میشه بچه دار شد؟؟اونم دوتا؟ کی میتونه آدم رو مجبور کنه؟

یکی مثل من شوهرم انقدر گفت گفت گفت ک دیگه گفتم بیارم رد بشم .جهنم زندگی هرچی میخواد بشه ...ولی وقتی اوردم گفتم چقدر خوبرک خر شدم و اوردم .خیلی خوبه.شبا البته اخر شبا به خودم فحش میدم وقتی نمیخوابه .دوباره صبح میشه میگم خدایا شکرت 

پس چرا ناراحتید؟؟

چون نباید حامله میشدم 

واقعا نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
ممنو عزیزم دقیقا همین احساسو دارم 

کاش میشد بهشون دل داد بهرحال دوتا تو سن حساسی هستن مراقبت زیاذ میخاد.وقتی قبول کردی دومی دنیا اوردی باید براش مادری کنی.من راستش دخترم هشت ماه بوذ ناخاسته دوباره باردارشدم فکر کردم تا اصلا شرایطش ندارم درسته مشکلاتی برام پیش اورد بعد سقط ولی سقط کردم و پشبمون نیستم.واقعا شرایط روحی بسیار بدی بودم اصلا .با ی بچه ۸ماه شرایط بارداری مجدد نداشتم.چون دیدم نمیتونم واقعا.از پسش برنمیام.بحرف اونام ک گفتم گناهه اهمیت ندادم مهم خودم بودم ک میخاستم مادری کنم ک امادگییش هیچ جوره نداشتم.اگع بودش شاید حالم ازشما هم بدتر میشد