2777
2789
عنوان

همه پروازهای کشور برقراره.....

273 بازدید | 26 پست

از یه طرف میگن بشینید خونه، از اون طرف خبر میزنن که پروازها برقراره.

یکی جواب منو بده لطفا؟ وقتی پروازها فعالن و کار می‌کنن، آدم مسافرت نره؟؟؟؟؟؟

به گزارش پایگاه خبری ویناپرس#  

«مقصود اسعدی سامانی» افزود:‌ چنانچه افراد به سایت‌های هواپیمایی مراجعه کنند، مشاهده خواهند کرد که ظرفیت سایت‌های فروش بلیت هواپیما خالی است و تا پایان نوروز هم امکان رزرو بلیت برای مسافر وجود دارد و محدودیت و مشکلی در خصوص کاهش پرواز نیست.

مسافرت رفتن یا نرفتن؟ مسئله این است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🧘🏼‍♀️

🔥

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خدابا خودت رحم کن

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

اینقد گرونه ک نمیشه رفت 🤷‍♀️ من میرم البته بلیط رو رزرو کردم. انتی بادی دارم نمیگیرم فعلا 🥴😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

اینا عمدا اینجوری میکنن دیگ...ی سیاسته .نمیخان کرونا‌تموم شه...همینجوری مردم به خاطر کرونا بمونن تو خونه همه چیز گرون شه کسی هم دم نزنه..وگرنه میتونن هرکی یلیط میگیره تو هواپیما ازش بپرسن مقصدت کجاس؟چرا میری؟مشخصه وقتی خانوا گی دارن میرن سفر کاری نیست پس...یا همین جاده شمال مگه بستنش چقدر کار داره؟؟همیشه خدا بازه

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)

خنده دار تر اینجاست که سفر به شهرهای قرمز ممنوعه .ولی مردم شهرهای قرمز میتونن برن شهرهای دیگه حالا چه سواری چه هوایی

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...