2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کشک بادمجان

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چ دوست خوبی 🤩

خودشو کشته😂 ی ساله هی زنگ میزنه هماهنگ میکنه اون یکی نمیاد😂.. حالا معلوم نیس چ خوابی برام دیده! تا سر برسم میگه حامله نیستی! بچه نداری😡 اینسری ب قصد کشت میرم اگه بپرسه😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من ناهار شوید پلو‌ با گوشت گذاشتم شامم‌ میخوام زرشک‌ پلو ‌با مرغ درست کنم دیروز‌ نهار‌ ماکارونی‌ د ...

چه شام و ناهار پشت سرهم سنگین میخورید چه باحال

من بیام دخترت بشم؟😂

ما یه وعده برنج میخوریم وعده ی بعد همه میگن آخ سنگین شدیم یه چیز سبک بخوریم.انقد بدم میاد  ازین توبرق زدناشون😂😂😂

خدایاشکرت
خوش بگذره 😍دوستیتون پایدار 

ممنون عزیزم

ایشالله

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چه شام و ناهار پشت سرهم سنگین میخورید چه باحال من بیام دخترت بشم؟😂 ما یه وعده برنج میخوریم وعده ی ...

ولی 

به خدا روانی شدم از دست همسرم انقد بد غذاس‌ ....‌

ولی خیلی کم درست میکنم اندازه همون وعده مون 

چه شام و ناهار پشت سرهم سنگین میخورید چه باحال من بیام دخترت بشم؟😂 ما یه وعده برنج میخوریم وعده ی ...

مرغو‌ ماهی‌ یه بار اجاره دارم درست کنم .... انقد هوس‌ کردم همین الان که دارم اسمشو‌ میارم همینجوری‌ آب دهنمو‌ قورت‌ میدم😁