2777
2789
عنوان

شعبانتون مبارک گل ها💥😍💐🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 86 پست
مرسی😋😋

نووووشجونت زندگیت ایشالا همیشه شیرین عشقم 

ی دونه هم برای آسید بردارم😉😉😂❤️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ملی_بلاااااا

@نجوای_دل

@دلوینت

@تپولوم  

@مامان_بچه_هام  

سلام عزیزا😍🌺🌹 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

من را تگ نکردی اشکال نداره ماه شعبان برشما مبارک 🌹🌹🌹🌹پیشاپیش میلاد حضرت سیدالشهدا🌹 قمربنی هاشم 🌸سیدالساجدین 🌺ومنجی موعود حضرت صاحب الزمان ارواحنا له الفداء🌸🌸مبارکباد

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
مبارک همگی دوستان میشه دعا کنید به حق این ماه شعبان  بابام که سرطان داره دکترا جوابش کردن  ...

ای داد بیداد😭دوست عزیز یه ختم سوره واقعه هست خیلی مجریه به مدت 14 روزه حتما از امروز بردار امروز روز شروعشه. 

طریقه خوندنش بزن تو گوگل 

ان شالله خوب شن😭اللهم صل علی محمد وآل محمد 🌺

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
مبارک به خودت😁😂❤❤ خدایا دوستت دارم رفته؟؟ عه کی رفته؟

مرسی گل🌺

آره رفته 😭😭😭چند روزه 

چون تویی دوتا بردار😂😍😜

پس سه تا برمیدارم 🤣🤣🤣😘

کی جز 1 و میخونه هدیه به آقا امام حسین وڐقاابولفظل علیهاسلام

سلام من تا خرخره ختم برداشتم وگرنه برمی‌داشتم ببخشید، 😂🌺

نووووشجونت زندگیت ایشالا همیشه شیرین عشقم  ی دونه هم برای آسید بردارم😉😉😂❤️

ممنون عزیزم همچنین😘😍

اره دو تا بردار سید اشتهاش زیاده😂

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
بوسسس بهتتتت🤩🤩😍😍😘😘🌷💖💦💖اینم یه ماچ آب دار👄👄👄💋💋💋فقط پاکش کن 😂😂😂

مرسییی عزیزم البته جاش موند🤣🤣🤣🤣🌺🌺🌺

لپ م رو قرمز کری 😂🌷🌷

سلام من تا خرخره ختم برداشتم وگرنه برمی‌داشتم ببخشید، 😂🌺

ای بابا.  کسی پیدا نمیشه چرا😲

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من را تگ نکردی اشکال نداره ماه شعبان برشما مبارک 🌹🌹🌹🌹پیشاپیش میلاد حضرت سیدالشهدا🌹 قمربنی هاشم ...

ای وای خاک عالم ببخشید😭😭

آخه شما خیلی وقت بود فعال نبودی گفتم حتما نیستین دیگ😩💔

ببخشید 

🌺🌺🌺❣️❣️❣️💓💓💓

این گل ها برا معذرت خواهی🌷🌷🌷🌷