2777
2789

••

😍🌺اولین ماهی است که تمام‌مان را #هدیه می‌آورد؛

ماهی که رنگ می‌دهد، #روحمان را،

و #عشق می‌دهد به جان مجنون،

ماهی که آغازش؛🌺

به نام حسین#  ♥️ است ...

به‌راستی شعبان یعنی میلاد!

وقتی امام حسین «ع» آید،

چه بهانه‌ای برای مرگ؟

امام حسین «ع» یعنی ماندن و رستن از زمین،

شاید برای همین است که شعبان را شهادتی

سیاهپوش نمی‌کند... ❤️

انگار این ماه رسم ادب می‌آموزد،

وقتی که #عباسش♥️ بعد از امامش

پای به دنیا می‌گذارد،

انگار سقَّا از همان ابتدا می‌داند،

امامش بر همه وجودش مقدم است ..

#مآه‌به‌قشنگی‌تون‌مباركا

@زندگی_به_شرط_سید2  

@_emily_  

@یه_دختر_باهوش  

@نهنگ_بالدار  

@خدایا_دوستتت_دارم😭چرا رفتییی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

@آی_لار

@دریای_شماااال

@ریحان__خانوم

@روشنا۲۶

@مائده6525221

سلام دوستان😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

سلااام

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جاااااان دلم 😍❤️😍😍❤️😍❤️

بفرماید شیرینی خواهرا🎂🍰🎂🍰🎂🎂

ی دونه فقط بردارین به همه برسهه😂

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

@mahdokht76  

@فاطمه_میم  

@دایناسور_صورتی

@خزه  

@شکرپنیر4  

سلام دوستان😍🌹🌺 

مبارک همگی دوستان میشه دعا کنید به حق این ماه شعبان  بابام که سرطان داره دکترا جوابش کردن  و همچنین خواهر بیمارم که ام اس پیشرونده داره شفا بگیرن 😔😔😔😔😔😔

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
سلااام

سلام به روی ماهت عجیجم 😂😍

ای جاااااان دلم 😍❤️😍😍❤️😍❤️ بفرماید شیرینی خواهرا🎂🍰🎂🍰🎂🎂 ی دونه فقط بردارین به همه برسهه😂

سلام گل قشنگم مرسی من دوتا برداشتم🤣🤣🤣

سلام به روی ماهت عجیجم 😂😍

😂😂😂❤

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

گلللللللللللللش🧡🧡🧡🧡🧡💖💖💖💖

گل برا شما🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺

ای جاااااان دلم 😍❤️😍😍❤️😍❤️ بفرماید شیرینی خواهرا🎂🍰🎂🍰🎂🎂 ی دونه فقط بردارین به همه برسهه😂

مرسی😋😋

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤