roshanakkhanooom71 مدیر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 2316 عنوان ازدواج کلیداسرارواره دخترخالم | مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 119 پست دخترخاله جان به قول خودش خواسگار زیاد داشت مدیونین اگه فکر کنین این حرفارو میزد تا برا داداشی من بازار گرمی کنه. هستین بگم؟ عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش 1399/12/25 | 11:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshanakkhanooom71 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 2316 اینم بگم هر وقت میرفتیم عروسی مسابقه میزاشتیم کی بیشتر تور میکنه که البته پیش من کم میاورد اینم بگم خوشگلتر از من بود ولی من بچسب تر بودم عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10576 بچکان# اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
ساحل۳۴۵ عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3598 🤣🤣 ندیده داری چش چرونی میکنی اره🤣کلا هیزم اسمتم که جذاب بیا ی نظر ببینمت😄 شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35452 کو؟ 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
___ليـا___ عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 4261 اینم بگم هر وقت میرفتیم عروسی مسابقه میزاشتیم کی بیشتر تور میکنه که البته پیش من کم میاورد اینم بگم ... 😐
ساحل۳۴۵ عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3598 خوشگل نیستم غیر عملی که هستم😂😂 قطعا خوشگلی گلم هرکی میگه نیستم دروغ بووه شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10576 😐 😆😅😅🤣🤣😂 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
ndjdgfjvrucfufyfu عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 1178 من رو یک خوشکل با ناخن کوچک پاش لایک کنه.......خخخخخخ بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا میسپارم
ترشک21 عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 4945 ینی ی پست در میون همش دارم لایک میکنما یکی میگه خوشگل بی عمل یکی میگه ی بدون لاک یکی میگه همینطوری دلی لایکم کن اینقد ادمو تو معذوریت نزارین خو 😂😂😂😂😂خب تا اینجا رو ک خوندی پس لایکم کن خخخ ( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره
ماه__طلایی عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 694 اره🤣 کلا هیزم اسمتم که جذاب بیا ی نظر ببینمت😄 من به هرکی خودمو نشون نمی دم زرنگی😂 😑😑😑😑😑 _ عضو اکیپ ماورایی_
تیداوایلدا عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 7537 اینم بگم هر وقت میرفتیم عروسی مسابقه میزاشتیم کی بیشتر تور میکنه که البته پیش من کم میاورد اینم بگم ... وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10576 اوف اجیل چیه تو تبلیغات سایت اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀