2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این روزا با رفتنمون هم کسی یار نمیشه گذشت اون زمون

واسه من هنوز همینجوره😂😂

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗
سوخت مارا غم بی همنفسی تاکه رفتیم همگی یار شدند  ماکه مردیم همه بیدارشدند

لایک لایک

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗

اینجوریه دیگه🚶🏻‍♀️

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
شما رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر می‌شدی شغل برازنده ای بودا 😂

🤣🤣🤣🤣😁👌🏻تقبل الله برادر

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

عههههه کجا بودی توووووو؟؟😬😬😬😬😬 نبودی چراااااا؟؟؟ کلی به یادت بودیمممم هی با بچه ها سراغتو میگرفتیم هیچکس خبری نداشتتتت!!!!!!!!!!!!!!

نگران شدم آخه😑

جاست_فان#  

الکی_مثلا#  

ستاد_روحیه_دهی#  

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اقاس😂

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
خو‌ خدایی هم حق دارن سرزنشت کنن آخه ی آقا تو‌نی نی سایت میاد چکار اصلا از اسم این سایت مور مورت نمیش ...

تاپیک قبلیم درخواست لغو کاربریمه 

پریموتش کنین

آقا به پیر به پیغمبر من آقا هستم نیاین یه چی بگین بعد بگین چرا نگفتی آقایی