2777
2789

محدويت سني هم نداره 

تو كشوراي ديه اين لوازم بهداشتي رو از ١٢سالگي معرفي ميكنن...

اينجا متاسفانه ما هنو درگيريم...

اما اگر شما برات مهم ني اينچيزا ميتوني استفاده كني 

منم استفاده ميكنم...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا چندین ساله دارن استفاده میکنن مشکلی ندارن باید استفاده شو بلد باشی رعایت کنی

آخه با آب ساده میشورند بعد دوباره میزارن اتفاقا نحوه استفاده اش رو دیدم ولی بازم فکر میکنم بهداشتی نیست

آخه با آب ساده میشورند بعد دوباره میزارن اتفاقا نحوه استفاده اش رو دیدم ولی بازم فکر میکنم بهداشتی ن ...

نه اونطوري ني بايد قبل ايتفاده بجوشه تو اب 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
نه بابا اون در آخر هر دوره هست

اهااا اره😂😂

اما ميشوريش تميز ميشه 

بايد با اب سرد بشوري

بعد چون جنسش سيليكونيه تميز ميشه  قشنگ

نمیدونم آخه با آب ساده یکم چیزه من حساسم حس میکنم تمیز نمیشه

اره ميفهمم حستو منم اولش اينطوري بودم😂

مجردا که نمیشه استفاده کنن

ميتونن منع پزشكي نداره اگر براشون مهم نباشه هايمن

يني منظورم اينه ك چيزي نميشه يني چيزي ني ك نتونن😂😂نميدونم منظورمو رسوندم يانه..😂🤦🏻‍♀️

بله همینطوری میخواستم بدونم 

پس اگه مجردی اصلا استفاده نکن 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  
[QUOTE=181327529]ميتونن منع پزشكي نداره اگر براشون مهم نباشه هايمن يني منظورم اينه ك چيزي نميشه يني ...

اره گفتم ديه اگر براش مهمه ك نه 

مهم ني ميتونه استفاده كنه