من هیچی از خیاطی بلد نیستم با چرخ تا حالا کار نکردم به نظرتون منم میتونم یاد بگیرم مجازی؟
چرختو باید خودت دفترچشو ببینی ور بری دستت میاد جاییشم سوال بود یا اینجا یا تو نت بزنی و بچرخی....بنظرم مجازی جایی ک هستم توضیحاتش کامل من ۶ ۷ ماه کار میکنم و خیلی چیزا بلد شدم بدون ابنکه از خونه بیرون برم..الباقی وسیله از خرازی خب میخوای ک اونم خیلی گرون نیستن و پارچه ک شروع کار چیزای ارزون بگیر متقال بگیر ملافه ارزون ک تمرین کنی ...باقیشم ی حوصله زیاد میخواد..من خودم فکر نمیکردم بشه ولی شد و هییییچ کلاسی نرفتم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
چرختو باید خودت دفترچشو ببینی ور بری دستت میاد جاییشم سوال بود یا اینجا یا تو نت ب ...
خداروشکر ممنون از راهنماییتون
به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
حوبه منم فعلا با اون شروع کنم تا یه ماه بعد یه خوبشو بگیرم.البته تا گرون نشده😒
البته شک نکن ک اونم گرون میشع😂😂والا این مارشال بدبختم همه کار میکنه ک من براش پایه سردوز گرفتم با پیله و زیپ مخفی تازههه از رنگشخوشم نمیومد رنگشم کردم شده صورتی و ابی یجورایی دکوپاژ کردمش😎😂