2777
2789
کلا سامسونگ تو عکس و فیلم بهتره هواوی در درجه بعدی هر چند که خیلی گرون تره مثلا همین نوا7 با a71مقای ...

اره منم رفتم بخرم مغازه دار گفت این اگه تحریمای چین رفع بشن قیمتش این نیست خیلی میره بالا 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
همون نوا 7i البته اگه گوگل پلی برات مهم نباشه بیشتر داری بده نوا 5 تی در یک کلام عالییه در حد پرچمدا ...

برام گوگل پلی مهمه خیلی استفاده میکنم ازش

بعدنوا5Tهواوی ازشیامی وسامسونگ بهتره

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام گوگل پلی مهمه خیلی استفاده میکنم ازش بعدنوا5Tهواوی ازشیامی وسامسونگ بهتره

خیلی خوبه پردازنده گوشی های پرچمدارو داره رمش از شیائومی بهتره از a71 سامسونگ خیلی بهتره نظرات و بخون متوجه میشی

فست شارژشم نسبت به بقیه سریع تره تو نیم ساعت شارژ میشه

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
اره منم رفتم بخرم مغازه دار گفت این اگه تحریمای چین رفع بشن قیمتش این نیست خیلی میره بالا 

پس تحریماخیلیم بدنیست

خیلی خوبه پردازنده گوشی های پرچمدارو داره رمش از شیائومی بهتره از a71 سامسونگ خیلی بهتره نظرات و بخو ...

اره من کلاهواویاروخیلی دوست دارم نسبت به اونا

داشتم قبلاهواوی ولی خراب شده الان میخوام بخرم دوباره پس اینومیخرم

پس تحریماخیلیم بدنیست

اره ولی خود هواوی یه مارکت زده مثل اپ استور اپل و راحت از اونجا برنامه ها رو میگیری من حتی الان جیمیلم بازه رو خود اپ میل هواوی

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
اره ولی خود هواوی یه مارکت زده مثل اپ استور اپل و راحت از اونجا برنامه ها رو میگیری من حتی الان جیمی ...

اره همون اپ استوربرام فرقی نداره فقط کارگوگل پلی روانجام بده برام میخوادهربرنامه ی دیگه ای باشه