2777
2789

امروز اول ماه قمری هربار ک اول ماه قمری بیوفته روز دوشنبه میتونی ختم سوره واقعه رو واسه حاجت روایی انجام بدی طریقه ختم : 

طریقه ختم سوره واقعه:

1. شروع ختم سوره واقعه از اول ماهی که دوشنبه باشد مثل ماه رجب سال 1436 قمری (1394 شمسی) که اول آن در روز دوشنبه است.

2.ختم سوره واقعه به مدت چهارده روز انجام شود.

3. روز اول یک مرتبه سوره واقعه خوانده شود، روز دوم دو مرتبه و.... روز چهادرهم چهارده مرتبه.

4. روزهای پنجشنبه بین این چهارده روز بعد از قرائت سوره واقعه این دعا را یک مرتبه بخوانید. (این سوره‌ها را می‌توان در طول روز و به مرور زمان خواند.)

بیشتر بخوانید: سوره یاسین برای حاجت

بعد از قرائت هر روز سوره واقعه دعای زیر خوانده می شود :

بسم الله الرحمن الرحیم

یا واجِدُ یا ماجِدُ یا جوادُ یا حلیمُ و یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا کریمُ اسئلُک تُحفَهً مِن تُحفاتِکَ تَلُمَّ بِها شَعَثی و تُقضی بِها دَینی و تُصلِحُ بِها شَأنی برحمتِک یا سیِدیاللهم اِن کان رِزقی فِی السَّماءِ فَاَنزِلهُ و اِن کان فِی الارضِ فاَخرِجهُ و اِن کان بَعیداً فَقَرِّبهُ و اِن کانَ قَریبا فَیَسِّرهُ و اِن کان قَلیلاً فَکثِرهُ و اِن کان کَثیراً فَبارِک لی فیهُ فاَرسِلهُ عَلی اَیدی خِیارِ خَلقِک وَ لا تَحوَجنَ اِلی شُرِارِ خَلقِکَ و اِن لَم تَکُن فَکَونِهِ بکَینُونِیَّتِکَ و وحدانِیّتِکَ اللهم اِنقَلب اِلی حَیثُ اکُونُ و لا تنقُلُنی اِلیه حَیثُ یَکُونُ اِنَّک علی کلِّ شَی ءٍ قدیرٍ یا رَحیمُ یا غِنِیٌ و صل علی محمدٍ اَتمِم عَلَینا نِعمَتِکَ و هنِئنا کَرامتِکَ یا ارحَمَ الراحمینَ                                                     

بعد از هر مرتبه خواندن سوره واقعه، این دعا نیز خوانده شود: 

اللّهم ارزُقْنی رزقاً حلالا ًطیبا ًواسعاً مِنْ غیرِ کدٍٍّ واستَجِب دَعْوَتی مِن غَیرِ ردٍّ وأَعُوذُبِکَ مِنَ الفَضیحَتَیْن الفقرِوالدَّیْنِ وَادْفَعْ عنّی هذ َیْن بحق الأِمامَیْن السِبْطَیْنِ اَلحَسنِ والحُسَین علیهماالسلام اَللّهم یا رازقَ المُقلّین و یا راحِمَ الْمَساکین ویا ذاالقُوهِ المَتین ویا غیاثَ المُسْتَغیِثین ویا خیرَ النّاصرین  ایّاکَ نَعْبُدُ وایاک نَسْتَعین اللهم إنْ کانَ رزقی فِی السّماء فَأَنْزِلْهُ وإن کان فِی الأَرضِ فأخْرِجْهُ و إن کان بعیداً فَقَرّّبْهُ وإن کان قریبا فیَسِّرْهُ وإن کان یسیرا فَکَثِّرْهُ وإن کان کثیرا فَحَلّلهُ و إن کان حلالا فَطَیّبْهُ و إن کان طیبا فَبارِکْهُ لنا برحمتک یا أَرْحَمَ الرّاحمین وصَلِّ علی محمدٍ وآله الطاهرین.

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودباشم میشه بخونم

نمیدونم اینو عزیزم بزار بانوی بی نشان رو تگ کنم ازش بپرس اون میدونه 

@بانوی_بی_نشان  

خیلی ممنون اسی جان، خدا خیرت بده، حاجت روا بشی💜

خواهش میکنم عزیرم همچنین خودت 😘😘 من خودم تاحالااین ختم رو انجام ندادم ولی دوران راهنمایی یه معلم داشتم بعد چند سال از این ختم حاجت گرفته بود دوقلو باردار شد پریروز یه تاپیک زدم واسه ماه قمری اونجا فهمیدم امسال افتاده روز دوشنبه گفتم بگم اونایی ک حاجت دارن بخونن 🌹🌹🌹

اخه شنیده بودم بیش از3 آیه خوندن گناهه

عزیزم برنامه پاسخگو از بازار داتلود کن

بصورت چت پاسخ سوال شرعی میدن

متوجه میشی گناه نیس‌

من قبلاپرسیدم

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp