در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟
اگ یه کشور دیگه هم بود اونجا هم ممکن بود معتاد بشه ! مگ هیچ مملکتی جز ایران مواد نداره؟
رو تربیت بچه هاتون کار کنید تا بعدا به کشورتون نخواید توهین کنید!
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
چ ربطی ب مملکت داشت عزیز ..وقتی میگن مراقب جوونهاتون باشید بخاطر همینه ..بعدشم برادر شما اولین و اخرین معتاد این مملکت نیس ..هزاران هزار نفر گرفتارن ..ک انشالله بحق علی همشون نجات پیداکنن و پاک بشن
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
داداش شما احمقه چ ربطی به مملکت داره! اگ یه کشور دیگه هم بود اونجا هم ممکن بود معتاد بشه ! مگ هیچ م ...
قضاوت نکن دوست عزیز این دنیا پر از کارماس ..
هیچکس دلش نمیخاد ک عزیزش اینجوری گرفتار بشه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤