2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 76 پست
انقد قوی نیستم ک

😑

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
😑

😔

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودش دانشجو حقوقه  منم دوست دارم کات کنم باهاش 😐

خودش دانشجو و نمیذاره ت بری؟🤔عجیبه 

ادم بددل مریضه مهصوصا اگه دختره ام تو ی خانواده باز و ازادی بزرگ شده باشه ک اصن نمیشه زندگی کرد

خودش دانشجو و نمیذاره ت بری؟🤔عجیبه  ادم بددل مریضه مهصوصا اگه دختره ام تو ی خانواده باز و ازا ...

اره کلا اخلاقاش عجیبه بگم تعجب میکنی 

من خانوادم نه خیلی مذهبین نه خیلی ازاد ولی درکل یه خانواده معمولی هستیم متعادل رفتارمیکنیم ولی این دیگه مریضه با چندتا مشاور حرف زدم گفت کات کن مریضه بددله 

ترکی اذری یلدی بخونی ؟؟

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
اولین بارشه همچین کاری می کنه؟

اینک بزاره بره؟یا تو این موارد؟

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
اره کلا اخلاقاش عجیبه بگم تعجب میکنی  من خانوادم نه خیلی مذهبین نه خیلی ازاد ولی درکل یه خانوا ...

نه یاد ندارم

خب پس کات کن ...ارزششو نداره اعصابت خورد شه 

من خدایی ی سال سینگلم اصن ی احساس غریبی دارم🙄

آره 

ن اولین بارش نیس چندبار دیگم رفته گفته تو بحث میکنی صبش اومده

نه یاد ندارم خب پس کات کن ...ارزششو نداره اعصابت خورد شه  من خدایی ی سال سینگلم اصن ی احساس غ ...

دارم برا کنکور میخونم نمیخوام کات کنم اعصابم خورد بشه هرچی باشه بعضی چیزا ادمو اذیت میکنه منتظرم کنکور بدم دانشگاه قبول بشم اگه نذاشت بگم خداحافظ کسی که الان داره جلو پیشرفتمو میگیره کی میخواد حمایتم کنه بابا

خوشبحالت کاش نمیزاشتم بیاد زندگیم 😐

😂😂😂اولین بار یکی میگ خوشبحالت سینگلی... چی میخای بخونی

😂😂😂نه من به هرکی سینگله حسودیم میشه چون رل بودنم فرقی باسینگلی نداره والا

میخوام فرهنگیان قبول بشم اگه نشد 

یا حقوق بخونم یاروانشناسی 

😂😂😂نه من به هرکی سینگله حسودیم میشه چون رل بودنم فرقی باسینگلی نداره والا میخوام فرهنگیان قبول ب ...

موفق باشی گلم 

فرهنگیان خیلی سخت میگیرن 

رتبه باید زیر ۲۰۰۰باشه من ک نتونسم ایشالا ک ت بتونی

موفق باشی گلم  فرهنگیان خیلی سخت میگیرن  رتبه باید زیر ۲۰۰۰باشه من ک نتونسم ایشالا ک ت ب ...

فداتشم  همچنین ❤

توکل برخدا  اگه بشه عالی میشه ❤🤕