2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 76 پست

نمیدونم چرا فکر خوبی نکردم دربارش

چون قبلا با یکی بودم همینجور بود بعد چهارسال فهمیدم دوسال با یکی دیگس

و اینکه بهش پیام نده دیگه بزار دل اون برات تنگ شه و بیاد هرکی در دسترس باشی بیشتر دلشو میزنی

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
بابا بخدا من داشتم دلداریش میدادم یهو رفت فک کردم خابش برده زنگ زدم چند بار مشغول کرد😔خیلی بم برخور ...

خاموشکن ۲روزی گوشیتو 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونو ولش خدایی بگو مقصر بودم؟😞

سوال منم بود اتفاقا 

میخاسم بدونم اگه ارزششو داره بمون باهاش

چیه شغلش و چندسالتونه؟؟بگو من مشاوره خوب میدم ولی تو زندیگ خودم..می..ری..نم

کات کن باهاش عزیزم 

مگ ب همین راحتیه من بی نهایت وابستشم بخدا از ناراحتیش گریم گرفت ولی اون رفت قبول دارم خسته بود ولی منم خیلی دلتنگ بودم حقم بود پیشم باشه 😞

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
سوال منم بود اتفاقا  میخاسم بدونم اگه ارزششو داره بمون باهاش چیه شغلش و چندسالتونه؟؟بگو من مش ...

شغلش ک خیلی خوب نیس تازه رفته اما استاد کار شه خوبه حقوقش من حتی میدونم خیلی خوب نیس ولی میخامش 😞😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

هیچ کدومتون جوابمو ندادین اگ سین کنم جواب ندم خوبه؟

چند سالته

18

بابا بخدا من داشتم دلداریش میدادم یهو رفت فک کردم خابش برده زنگ زدم چند بار مشغول کرد😔خیلی بم برخور ...

درست نمیشن اینجور ادما

حتی اگ الان زنشم بودی یا میگرفت میخوابید یا میزد بیرون بی توجه ب چیزی

خیلی ب تفاوتن

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

هیچ کدومتون جوابمو ندادین اگ سین کنم جواب ندم خوبه؟

گفتم خاموش کن خوب گوشیتو یانتتو کلا بازنکن ببین اصن پیام میده خبرمیگیره ازت 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
شغلش ک خیلی خوب نیس تازه رفته اما استاد کار شه خوبه حقوقش من حتی میدونم خیلی خوب نیس ولی میخامش 😞😭

واسش گریه نکیناااا

از این پسرا ریخته ناراحت نشی تروخدااا

ت ی کم از بیرون به رابطتون نگاه کن 

ببین چطوریاس  

تا حالا همو دیدین از نزدیک؟

زیاد وابسته نباش گلم 

دیگ هستم چ کنم

درست نمیشن اینجور ادما حتی اگ الان زنشم بودی یا میگرفت میخوابید یا میزد بیرون بی توجه ب چیزی خیلی ...

ینی هیچ راهی ندارع این اخلاقش درست شه؟

واسش گریه نکیناااا از این پسرا ریخته ناراحت نشی تروخدااا ت ی کم از بیرون به رابطتون نگاه کن  ...

ن 

برام مهم نیست ریخته باشه من این بیشورو دوس دارم😔