2777
2789
سرت شلوغه.همه کارا یطرف پوشک گرفتن یه طرف

نهههههه

اتفاقا پسرم و امتحان کردم یه هفته هم بلده بگه هم تو خواب دستشویی نمیکنه کلا کارم سبک شده خداروشکر 

اما الان نمیگیرم چون دستشوییمون تو حیاطه متاسفانه 

الانم که زمستون دوباره برگشته برف و هوای سرد...

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂

من تو سال جدید میخوام یکم رو اخلاق و رفتارم کار کنم

میخوام یه سری بدی ها رو بریزم دور، اخلاقهای خوب و مثبتم رو بیشتر کنم

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو سال جدید میخوام یکم رو اخلاق و رفتارم کار کنم میخوام یه سری بدی ها رو بریزم دور، اخلاقهای خوب ...

منم این کارا گذاشتم برای ماه رمضون که اونموقعه از افطار تا سحر تقریبا بیکاریم دارم له له میزنم که زودتر بیاد جزقران شروع کنم تا این عادت های بدی که دارم از سرم بپره 

به نظرم ماه رمضون بهترین موقع هست واسه انجام این کارها💚💚💚

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂
نهههههه اتفاقا پسرم و امتحان کردم یه هفته هم بلده بگه هم تو خواب دستشویی نمیکنه کلا کارم سبک شده خد ...

پسرمنم توخواب نمیکرد زودم یادگرفت.همه فرشارو شستیم بعد دوماه باز یه هفتهدهمه جارو کثیف کرد باز خوب شد

تورو سننه قربونت برم!!!!
@رووویا     @رووویا     @ررووویا     سلام خوبین دیشب گفتن م ...

سلام عزیزدلم.والا دل رفتن ندارم.چون سری قبل سقط شد و پوچ بود میترسم.میترسم یا باردار نباشم یا اتفاقی بیفته‌.امروزم بیبی چک جدید گرفتم اشغال بود همون یدونه خطی که واسه منفی میندازه هم هاله نشون میداد چه برسع چیز دیگه

تورو سننه قربونت برم!!!!

@انارکوچولو‍ سلام خوبی عزیزم. بیاتاپیک شرکت ببینم برای امسال چه ایده ای داری ؟چه کاری میخوای بکنی.پندی ،نصیحتی داشتی درخدمتیم رفیق😉☺.من میخوام کلاس زبان برم به امید خداگواهی نامم هم که میاد دیگه نمیدونم چی کار بکنم درسمم که دارم میخونم

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
منم این کارا گذاشتم برای ماه رمضون که اونموقعه از افطار تا سحر تقریبا بیکاریم دارم له له میزنم که زو ...

بنظر من ولی گول زدن خودته.از الان قرانو شروع کن روزه بگیر.چه فرقی داره.داری وقت میخری کارای قبلتو ادامه بدی

تورو سننه قربونت برم!!!!
چه خوب عزیزم

این دوستم رو تگ کن

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
سلام عزیزدلم.والا دل رفتن ندارم.چون سری قبل سقط شد و پوچ بود میترسم.میترسم یا باردار نباشم یا اتفاقی ...

دقیقا این اتفال امروز صبح واسه منم افتاده واقعا خیلی ناراحت شدم انداختم اشغالی انشالله هردوباردار باشیم ودم عید عیدی بگیرم از بالایی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
چه خوب عزیزم

مرسی عزیزم 😉

دقیقا این اتفال امروز صبح واسه منم افتاده واقعا خیلی ناراحت شدم انداختم اشغالی انشالله هردوباردار با ...

چرا انقد اشغالی ان بیبی چکا.فقط مدیکور بدرد بخوره.عقب انداختی؟

تورو سننه قربونت برم!!!!