2777
2789
عنوان

چرا هیچ جا مطلقه نمیبینم😭

406 بازدید | 28 پست

چقد حالم بد میشه فقط من زنم بقیه یا متاهل یا دختر 

از هر کیم میپرسم میگن نداشتیم 

حس میکنم ی آدم احمقی هستم گرچه سنم پایین بود حماقت کردم اما اینقد احمقم الکی طلاق بگیرم 

بقیه یا شوعراشون معتادن یا خیانتکار من سر ناپختگی الکی جدا شدم نمیدونم بگم دلیلشم چی بوده بگم خوشش از خواهرم نمیومد طلاق گرفته؟ خو میگن سبک عقله

من خیلی سادم 😭

کاش زود ازدواج نمیکردم ک اینطور شم هر چقدر بزرگ تر میشم بیشتر افسردگی میگیرم جای فراموش کردن چون بیشتر میفهمم چ ظلمی ب خودم کردم 

کاش دخترا رو رود ازدواج ندن تا پخته بشن حداقل تصمیم درست بگیرن

باختم اما خیلیا رو شناختم :)💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم ؟؟ ینی چون از خواهرت بدش میومد جدا شد ازت ؟؟

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

نه گلم اتفاقا امروز من داشتم فک میکردم چقدر خانومای مطلقه   و کسایی که نامزدیشون بهم خورده زیاده چون هم درد زیاد اینجا دیدم

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

سیفون خاطرات بدو بکش خواهر

ذهنیتتو تغییر بده

آغوشتو برای اتفاقای خوب باز کن🌺

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

راهی نیس برگردین به هم؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹