2777
2789
عنوان

خاطره خشچل😝😝

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست
خش بخت باشی گلم یه دوست به درد بخورم نداشتما😶💔😂😂😂

قربونت برم😘❤ای بابا😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشاتو خوشگل کن دربازگردنی کرونا هم هس ماسک پایین رو میپوشونه

میسییی گل نازم اتفاقن همه بهم میگن چشام خیلی خوشگله ولی خر کردن پسرا رو بلد نیستم با چشم و ابرو اومدن😱😂😂

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿
خدانکنه قشنگم من عروسیم همه تون دعوت میکنم مخصوصا شما از الان بگم که بدونین😂😂

وای من لبااااس چی بپوشم😱😱😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بیا من یه شلوارکردی اضافه دارم شاید اندازت شدا 😎😂😂

ایول دمت گرم😂😂😂😂😂

ن بگو😂

باشه😂چون توميخايي ميگم😘

روب ب روي كوچه مامانش اينا تويه مغازه لوازم ارايشي كارميكردم دوتا مغازه بغليم هم مغازه پسرعموش بود مغازه رو ب رويي سر نصب كوچه مامانش اينا هم مغازه دخترعموش بود

منو تو مغازه پسرعموش ديد وافتاد دنبالم ببينه كيم وكجاميرم وبعد چندماه شبو روز منو پاييدن فهميد خواهر دوست صميميشم😐😐

كل محلو خبردار كردن وبعد كلي برو بياء خودشو خانوادش ودختر عموش(بادختر عموش قبل اين جريانانه صميمي ولي دوست شده بوديم) مخم كردن وبله رو گرفتن😒😒😂😂

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
باشه😂چون توميخايي ميگم😘 روب ب روي كوچه مامانش اينا تويه مغازه لوازم ارايشي كارميكردم دوتا مغازه ب ...

ژااااان😂😂😂😂حالا شاکی نباش

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)