2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟میخوام حرص بدم..

102 بازدید | 16 پست

با استادم دوست بودم بخاطر همکلاسیم میونمون بد شد حسادت میکنه و تازگی ها استادم ازش دفاع میکنه واونو به من ترجیح میده چیکار کنم؟دیگ دوسش ندارم ولی اعصبانی ام چطور حرص بدم؟

شوگر_ددی🤣#  

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نام خدا

ی گوشه بشین نگا کن حرص میخوره  

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
شوگر_ددی🤣#  

شاید استادش جوونه    

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
اره

ولش کن استاد و پس!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من بودم کات میکردم حوصله داری هی باید این دختر اون دختر و ازش دور کنی خودت اذیت میشی!

حرص دادن اینکه باهاش کات کنی ارزش نداره وقتتو صرفش کنی

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
استادا پیر نیستن همشون که! برچسب میزنید رو آدما

استادایی ک ما دیدیم اکثرن پیر بودن😄

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
ولش کن استاد و پس!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من بودم کات میکردم حوصله داری هی باید این دختر اون دختر و ازش دور ...

من ولش میکنم اون ول کن نیس هی پیام میده حتی وقتی بی تفاوت میشم به خانوادم پیام میده اعصاب وارامشمو کلا گرفته

همسرمن استاد ۳۲سالشه!

👏😙ماشالا

من ولش میکنم اون ول کن نیس هی پیام میده حتی وقتی بی تفاوت میشم به خانوادم پیام میده اعصاب وارامشمو ک ...

چقدر بچه است از همه جا بلاکش کن چه تو گوشی خودت چه تو گوشی خانواده

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز