2777
2789
عنوان

بیاین با کلمه آخر اسم یه کاربر؛ به کاربر دیگه رو تگ کنیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 723 پست
@اصغر_گولاخ    

@خواب_های_طلایی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میذارن😐 خب بیا😂😂✋  @توت_فرنگی_کوچولو_توتیــــــــــــان،ملقب_به_*توتــــــی*_صادره_از_ت ...

یا حسین😐

@گل؟گلدون  

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
من خودم برات هر چی دوس داری تگ میکنم     هر کاری کردم تگ نشدی     کیو ت کنم بر ...

قربان تو😁😍💋

نی نی یار تگ کن بگو تگدونم خرابه تعمیر کن/:😒

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
حتما @نی_نی_یار_5     ایشون کارت دارن عزیزم

مرسی گلم😇🥰

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀