2777
2789
عنوان

پول گم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 28 پست
ینی اون همه پول افتاده از جیبت،متوجه نشدی،به حر هال ادم یه چیزی حس میکنه،اونم باید میگفت 

نه نفهمیدم 

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از نظرم داداشت نذاشته برات مگه میشه نفهمی یا میتونست بهت بده چرا پنهانی

نه چون قبلش گفته بودم پول لازمم گفت واست میارم.از این کارا زیاد میکنه گاهی میزاره تو کفش وقتی میخوای بپوشی میبینی.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
نه نفهمیدم 

صدقه بوده بهش فک نکن دیگه اعصابت خورد بشه

مصلحت بوده

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
800 تومن حقوق یه ماهه🤕🥴  زیاده خواهر غصه داره گم شدنش  بگرد ببین توخونه نیافتاده چطو ...

میگه 50 یی بوده تو یه پاکت فردا برم بیینم تو فروشگاه نیفتاده

نه چون قبلش گفته بودم پول لازمم گفت واست میارم.از این کارا زیاد میکنه گاهی میزاره تو کفش وقتی میخوای ...

چه مهربون

منم غصه م گرفت 

بگرد

پیدا ش کردی که چه خوب

نکردی فدا سرت

چه مهربون منم غصه م گرفت  بگرد پیدا ش کردی که چه خوب نکردی فدا سرت

اوم.اعصابم خرابه اون میخنده میگه قسمت بوده ولش کن .مگه فردا بیشتر خونه رو بگردم.بیینم شاید افتاده

منم فک کنم یه دونه از آویز پایبندم افتاده  اینقدر غصه خوردم کل جوراب و کفشام رو گشتم پابند ر ...

خخخخخ.

نه من هنو پیدا نکردم مگه بیشتر بگردم