2777
2789
عنوان

چقد اين صاحبخونه ها پررو هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 37 پست
الان ما صاحب خونه هستیم مستاجرداریم نیست ونابود بشیم ؟؟؟؟

شعور#  

😐

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

اینجوری نگو اختیار خونشونو دارن

خدا همه ی مستاجرها رو خانه دار کنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بابای من انقدر به مستاجرمون رو داده چند ساله نشستن و بلند نمیشن و اونا شدن صاحب خانه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

شما چرا به خودتون ميگيرين منظورم اون صاحبخونه هاي بي وجدان و بي انصافيه كه مستاجرو اذيت ميكنن تو اين شرايط گروني و كرونا فقط فكر خودشونن و انگار گروني شده بايد پولشو از مستاجر بگيرن!!! 

من خودم مستاجرم نمیدونم قراره چقدر صاحبخونه مون زیاد کنه اما نفرین اصلا خوب نیست عزیزم 

ان شاء الله شماهم صاحبخونه بشین

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏

صاحب خونه ی عمم یه آدم وسواسی بود که همه جوره اذیت کرد

بیچاره عمم پول نداشت از اونجا بلند بشه مجبور بود تحمل کنه

زنیکه میدومد هرروز ده بار راهرو رو تمیز میکرد با خودش حرف میزد میگفت عین گوساله میان و میرن ولی اینحارو تمیز نمیکنن

درحالی که عمم هفته ای ۳ بار تمیز میکرد

پسر صاحبخونش اونقد کثیف میکرد زنه انتظار داشت عمم تمیز کنه

پول آب واسه دو واحد میومد ۳۰۰ تومن⁦☹️⁩خدا ازش نگذره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
حالا بابای من انقدر به مستاجرمون رو داده چند ساله نشستن و بلند نمیشن و اونا شدن صاحب خانه

دقیقا ی مستاجر داریم ۶ ساله اینجاس خونه بزرگ ۲۰۰ متر ۵۰۰ تومن سه خاب 

ک هرروزم با کلی منت پول میده هیچی میگ خیلی میگیری 

ی ماهه دنبال خونس ی لونه هم با این قیمت بش نمیدن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
شما چرا به خودتون ميگيرين منظورم اون صاحبخونه هاي بي وجدان و بي انصافيه كه مستاجرو اذيت ميكنن تو اين ...

پارسال صاحبخونم که خیلی هم خونه یکی بودیم ۱۵ رو پیشمون گذاشت ۴۰۰ رو اجارمون

دیگه تصمیم با خودمون بمونیم یا بریم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
شما چرا به خودتون ميگيرين منظورم اون صاحبخونه هاي بي وجدان و بي انصافيه كه مستاجرو اذيت ميكنن تو اين ...

شما میگی همه همون اول بگو 

بعدم عزیزم درسته رعایتت کنن ولی خونشه 

صاحب خونه بد ادم رو صاحب خونه میکنه اینو یادت باشه

بحا نفرینم از اونجا پاشو مالشه دوست داره انقدر بگیره راضی نیستی برو جای دیگه

عزیزم پولدار که پولداره قرار نیست مالشو ببخشه

اگه میبخشید که الان پولدار نبود 

خدایی من ۵۰ درصد مستاجرا قشنگ صابخونه رو خونه خراب میکنن دیدم چی میشه بگی همینه 

ان شاءالله بزودی خونه داربشی

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

الان يه عده ميان ميگن خونشه دلش خواسته خب دليل نميشه كه! مگه ما گفتيم خونشو مفت بده؟! ميگيم وقتي نيازي نداره و وضعش خوبه و داره ميبينه گروني و كرونا رو نبايد اضافه كنه! ميگه گرونيه خب گروني فقط براي صاحب خونست؟! مستاجر بيچاره خون كرده مستاجره؟ چون گرونيه صاحبخونه بايد پولشو از مستاجر بگيره؟! 

دقیقا ی مستاجر داریم ۶ ساله اینجاس خونه بزرگ ۲۰۰ متر ۵۰۰ تومن سه خاب  ک هرروزم با کلی منت پول ...

خونه ی بابام ۱۱۰متره و قبلا ۵نفر بودن الان نزدیک ۱ساله دامادشونم اومده موندگار شده چند ساله اجاره شونم همونه

یکاری کردن که بابام بخاطر اونا با ما رفت و آمدم نمیکنه

الان یارو دو تا ماشین خریده و مغازشم کرده دو تا ولی....

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤