2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست

به تو گفته بودم ز من بگذری روم در پی عشق ویرانگری

گفتم تا بدانی به تو گفتم تا بمانی

به تو گفته بودم که دستم بگیر کنار دلم باش و با من بمیر

گفته بودم که آرامشم میرود نقطه امن آسایشم میرود

گفتم تا بدانی

گفته بودم نرو خواهشا میشود پیش من باشی سازشم میشود

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
درسته تقریبا فقط قسمت آخرش کلا رو دور دلخوری و دوری موندم همیشه یکی ازم دلخوره شده مث بدهی که هر چی ...

سلام شب بخیر

اصلا مهم نباشه براتون

اگه بخوای همه رو راضی نگه داری نمیشه که 

اونجوری ادم باید خود وجودیشو بخاطر بقیه فراموش کنه.

ایااین درسته؟

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اذین جان شبت بخیر التماس دعا خواهر

سلام بهتر جان 

شب شما هم بخیر 

مرسی و همچنین 

و مبارکا باشد 😁😁😁🤭🤭🤭🌺🌺🌺🌺🌺 

صبح زود لایکاتو عشقه

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
سلام شب بخیر اصلا مهم نباشه براتون اگه بخوای همه رو راضی نگه داری نمیشه که  اونجوری ادم باید ...

سلام 

راضی نگه داشتن همه و مقبولشون بودن اصلا واسم اهمیتی نداره ولی یه جاهایی واقعا مراعات حال بقیه رو نکردم خود خواهی که دیگه توجیهی نداره

نصف شبی به کرده و نکرده خودمون اعتراف کنیم 😂

❤️#
سلام  راضی نگه داشتن همه و مقبولشون بودن اصلا واسم اهمیتی نداره ولی یه جاهایی واقعا مراعات حال ...

الهی العفو 

الهی العفو 😄😄

سلام بهتر جان  شب شما هم بخیر  مرسی و همچنین  و مبارکا باشد 😁😁😁🤭🤭🤭🌺🌺🌺🌺🌺 ...

ای تو روح نیکی ابرو برای مانذاشته🙈🙈🙈

فدات بشم گلم زوده برای مطمئن شدن

از بس گفتیم بمون نموند دیگه 😕

جَههههههَندَم   

لیاقت نداشتن لابد😎😎

ای تو روح نیکی ابرو برای مانذاشته🙈🙈🙈 فدات بشم گلم زوده برای مطمئن شدن

عزیزم وای حتما زود برو دکتر همین فردا برو  خیلی زود برو 

مراقبم باش خیلی خیلی 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
عزیزم وای حتما زود برو دکتر همین فردا برو  خیلی زود برو  مراقبم باش خیلی خیلی

چشم حتما.

ولی فردا نه تاشنبه صبرمیکنم

خوب پس مواظب باش خیلی خیلی مواظب باش 

چشم مهربونم😊😊😊

الهی العفو  الهی العفو 😄😄

العفو 😄

#گپ_خودمونی

یادش بخیر فک کنم سه ماه قبل ماه رمضون پارسال واسه اولین بار این جا یه تاپیک زدم در باره خیانت یکی از کسایی که اومده بود تاپیک هی اصرار می‌کرد بیا بریم تاپیک من اون جا دورهمیه دلمون وا میشه فرداش دیدم منو تگ کرده تا قبلش هم کاربری داشتم ولی توی هیچ دورهمی نبودم خودم تکی میرفتم این ور اون ور وارد یه دورهمی شدم که حدود 15 نفر بودیم اذان صبح چتمون شروع می‌شد با هم دیگه تا شب که انگار همه با هم میخوابیدیم چقدر خوش گذشت اون دوران چیزی که منو پاگیر این سایت کرد آدمای اون تاپیک بودن که حال و هوای اون روزای منو عوض کردن الان بعد یه سال و خورده ای اولین دورهمی که اومدم داخلش انگار یاد اون دورهمی قدیمیمونو زنده میکنه توی سایت اینجا بیشتر از هر جای دیگه ای آرامش دارم  

❤️#