2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124890 بازدید | 28510 پست
سلام  چه جالب! من این تاپیکو تازه دیدم.متوجه شدم در مورد بورسه شما کهنه کار هستید؟ برام جالبه ...

ن همش ک درمورد بورس نیست😂😂

سلام عزیزم، گپ دوستانه اس، ما از زمان بورس با هم دوست شدیم، الانم گهگداری حال سهام هامون رو میپرسیم 😀 امروز ک خیر سر حسن، بازار سبزه، سهام چی داری مگه؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ن همش ک درمورد بورس نیست😂😂 سلام عزیزم، گپ دوستانه اس، ما از زمان بورس با هم دوست شدیم، الانم گهگد ...

ساری سپاس بی کران 😘😘😘😘😘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ساری سپاس بی کران 😘😘😘😘😘

فک کنم دیگه حل شد 🙂🙂😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام چه سهم هایی داری گلم؟

والا اینقد شورباست روم نمیشه بگم!

پالایش کوفتی......فولای......وسپهر.....فملی.....آریا.....بخاور.....وتجارت....وبصادر.....شکلر.....وتوسم.....سیتا....سپاها.....فارس....شستا.....تیپیکو.....شبریز......شپنا....دی.....خگستر....خساپا.....دارا یکم.😢

عرضه  اولیه های  وپویا..پیزد....غزر....ثبهساز....رافزا...ابادا

راستش من نیتم بلند مدت بود ولی الان حدود یکسال داره میشه سود که رفت هیچ.اصل پول خیلی از سهمام هم رفتن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
ن همش ک درمورد بورس نیست😂😂 سلام عزیزم، گپ دوستانه اس، ما از زمان بورس با هم دوست شدیم، الانم گهگد ...

چه خوب گلم.جمعتون همیشه پایدار باشه.والا سهمامو گفتم.مدیونی اگه بم بخندی😁

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
چه خوب گلم.جمعتون همیشه پایدار باشه.والا سهمامو گفتم.مدیونی اگه بم بخندی😁

من که غش کردم روم نمیشه جلوت بخندم 😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خواهش میکنم صاحب خونه ای شما تاج سری 

عزیز دلید

من که غش کردم روم نمیشه جلوت بخندم 😂😂😂

والا از شما پنهون خودمم میخندم.کاریش نمیشه کرد بخند دیگه.چه کار کنیم😁اومدم بساط شادی رو فراهم کنم و برم

حسن اوصاع بورسو خراب میکنه و من با لیست سهمام مجبورم هی برم اینکر اونور شادی فراهم کنم😁

میدونید میدونستم که نباید از هر شاخه چند سهم بردارم و یکی انتخاب کنم .اما خب میدیدم مثلا تو یه شاخه یکی مثلا با اینکه سهم خوبیه ولی مثلا یه مدت منفیه.سعی میکردم مثلا منفیشو با مثبت بودن هم شاخه ایش جبران کنم

بعدشم من این پولو به نیت پس انداز برای اینده بچههام گذاشته بودم.....جز پالایش که اشتباه محض کردم 

والا اینقد شورباست روم نمیشه بگم! پالایش کوفتی......فولای......وسپهر.....فملی.....آریا.....بخاور... ...

😂😂😂😂 هر چی تو بازار بوده خریدی ک 🤭🤭

میدونید میدونستم که نباید از هر شاخه چند سهم بردارم و یکی انتخاب کنم .اما خب میدیدم مثلا تو یه شاخه ...

نه گلم کارت اشتباه بوده نباید ازهم گروهی های یک سهم بخری باید سبدت متنوع میشد مثلا خودرو هم گروهیش خساپا هستش خودرو بیاد پایین اینم به تبع ازاون افت میکنه.

وایستا استادمونو تگ کنم کمکت کنه

@barcode  

سلام حال احوال چطوره جناب.

ببخش من دوباره مزاحم شدم لطفا این دوستمونو راهنمایی میکنی

میدونید میدونستم که نباید از هر شاخه چند سهم بردارم و یکی انتخاب کنم .اما خب میدیدم مثلا تو یه شاخه ...

ن من نمیدونستم منم مث شما یه عالمه سهم داشتم تازه من چن تاشونو تو سود بالای صد در صد بودم،  همه رو بلانسبت عین خنگا نگه داشتم با بیست درصد ضرر دادم رفت، بازم خوب شد رد کردم وگرننیچیش نمیموند، من چهل و خورده گذاشتم ، بیست و پنج برداشتم ، چهار پنج تومن هم تو قدرت خریدم مونده، هیچی هم تو پرتفوی ندارم دیگه

ساری تا آذین میاد عکسمو برای توبزارم ؟