2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
خدایی روده بر شدم😂😂😂😂 میخوام یه عکس قدیمی از ارغوان بزارم وایستین

نامرد😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادته رفته بودی ریمل بخری 🤣🤣🤣🤣🤣

دوربین مغازه عکستوگرفت😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

واااای یادش بخیر😂😂😂😂😂😂😂 ارغوان رفته بود ریمل بخره

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

قدم بلندتر نباشه🤔😂

پاشنه دار میدیم بپوشه 

یا میگیم کنار من وایسته😂😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
پاشنه دار میدیم بپوشه  یا میگیم کنار من وایسته😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نخوره زمین

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دیووووونه هااا😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نخوره زمین

کفش تخ تخی بپوشه بعد بریم تورنتو 😂😂😂😂

😂😂😂😂😁😂😁چقد با ترس و لرز گذاشتی اینو  یادش بخیر

اره ازت میترسیدم ناراحت بشی😂😂😂😂

کفش تخ تخی بپوشه بعد بریم تورنتو 😂😂😂😂

تورنتو😂😂😂یادته رفتی میک اپ

منو نبردی 

گفتی میخوام ستاره باشم😂😂😂😂

اره ازت میترسیدم ناراحت بشی😂😂😂😂

منو بگو اینقد از ارغوان خجالت میکشیدم🙈🙈🙈 یدمه یه بار دلم توش پره سیاهی بود ارغوان تعریف کرد رفته بود موز بخره موز گرون بوده گفت اومدم بجاش خیار بخرم ، خیارم اونموقع گرون بود، ب جاش سیب زمینی پیاز خریده بود اومده بود😂😂😂😂

تورنتو😂😂😂یادته رفتی میک اپ منو نبردی  گفتی میخوام ستاره باشم😂😂😂😂

آخه تو تیمار داری میکردی 

منم عشق جذابیت رفتم هرچی لباس اکلیلی بود پوشیدم بزار عکسشو بزارم😂😂😍😍

منو بگو اینقد از ارغوان خجالت میکشیدم🙈🙈🙈 یدمه یه بار دلم توش پره سیاهی بود ارغوان تعریف کرد رفته ...

موز بود ۸۰تومن.😀اره میخواستم دلت وا شه😍😍😍