2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124897 بازدید | 28510 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم صدای استاد شهریار بود شعر مورد علاقه 😃

۵بار گوش دادم .عالی بود

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
@august1991     @ssarinaa     @love___crime کجایین دوستان

سلام صبح بخیر عزیزم.من کلاس دومم شروع شده تا۱۱ میام.❤😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلام صبح بخیر عزیزم.من کلاس دومم شروع شده تا۱۱ میام.❤😍

سلام به روی ماهت 

برو عزیزم موفق باشی😘😘😘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
قابلی نداشت نوش روانتون

سپاس🙏🙏

ای خدا شانس بده 😫😫بریم همون تو دل آذین با مرام خودمون اینجا کسی به یاد ما نیست 😭😭😭😭

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
ای خدا شانس بده 😫😫بریم همون تو دل آذین با مرام خودمون اینجا کسی به یاد ما نیست 😭😭😭😭

🤭🤭🤭😂😂😂😂

گریه نکن عزیزم 😂😂😂😂

تگ میکنم این تنبل خانم هارو بیدارکنم

اه گفتم امشب زود خاموشی زدی مارو گذاشتی تو خماری 😅😅😅

😀😀 خفت کردی

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
https://uupload.ir/view/nivm_shahriar.mp3/

👌👌👌

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

سلام عزیزم 

من قهر بودم😐😶🙄

الان این منت کشی محسوب میشه قبول کنم🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....