2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمامنودوس ندالین🥺من افسلدگی گلفتم🤕دُدآ لهنتت تونه عشگم

بحث بورسیه اگ بورسی هستی بسم الله😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

شرمنده تگتون کردم

دیگه تکرار نشه لطفا🤪🤪🤪

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دیگه تکرار نشه لطفا🤪🤪🤪

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

آقا ناهار چی دارین 🤔🤔🤔

من چی بزارم🤕🤕🤕

زبونت باز شده😀😀😀 بگم تاپیکت برگرده😛

😂😂😂

خااا 🤭🤭🤭

آقا ناهار چی دارین 🤔🤔🤔 من چی بزارم🤕🤕🤕

واااای من میگم چرا ازصبح خوشحالم.مادرشوهرم قربونش

اومده خونش.ناهارمو میده😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
آقا ناهار چی دارین 🤔🤔🤔 من چی بزارم🤕🤕🤕

🤫🤫🤫🤫🤫صبحانه هنوز کوفت نکردم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
🤫🤫🤫🤫🤫صبحانه هنوز کوفت نکردم

🙄🙄🥴🥴🥴🥴🥴

واااای من میگم چرا ازصبح خوشحالم.مادرشوهرم قربونش اومده خونش.ناهارمو میده😍

😭😭😭😭😭😭

من صبحانه ام نخوردم 

تو روحتون😂😂😂