2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
اول سلام بعدا کلام فرزندم🤭🤭 اِ اره از کجا فهمیدی خودمم برام سوال آخه  قبلا دوروزطول میکشید ...

سلام مادر جان 😄

هر دفعه میام عکس پروفتون عوض شده من عکس گذاشتم چند روز تایید نکردن حذف کردم

فک کنم نی نی یار رفیق فاب منم هست  هر بار بهش میگم لغو کاربری کنه بیس ثانیه بعدش ترکیدم 😕😆

❤️#

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منظورم کورک بود🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 نه فقط ،مخصوص توعه

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام مادر جان 😄 هر دفعه میام عکس پروفتون عوض شده من عکس گذاشتم چند روز تایید نکردن حذف کردم فک کن ...

سلام

چون آقا هستید زود میترکونه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
روی ژل مگه کورک درمیاد😂

😝😝😝😝

کوفته انقدر بگو ژل فردا برم ۳ سی سی بزنم بشه مثل لب های بهار🥵🥵🥵🤣🤣🤣

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😝😝😝😝 کوفته انقدر بگو ژل فردا برم ۳ سی سی بزنم بشه مثل لب های بهار🥵🥵🥵🤣🤣🤣

😂😂😂خدایی دیدی من چه مثبتم اصلا نفهمیدم قبلا زدی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

ابروهاتوفقط متوجه شدم.😍

پیش کی وقت گرفتی🤔🤔

فسولی🤨

سلام ارغوان خانوم خوبین؟  آره البته نی نی یار ها به خصوص شب با من میونه خوبی ندارن

ممنون.حتما کاری کردین دیگه

خدا از رو زمین محوت کنه.

مردم از خنده حال ندارم جوابتو بدم😂😂😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز