2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124897 بازدید | 28510 پست
رفتم دنبالش دیگه خودم موندم تو صف 😂

اااا ینی اینقد شلوغ بود؟ غروب بچه رو نفرست نونوایی

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااا ینی اینقد شلوغ بود؟ غروب بچه رو نفرست نونوایی

اره .اخه اشناهه گفتم زود میده بهش بچم ۲۰دیقه تو صف بود هواهم سرد .رفتم باهاشون دعبا😁🤕

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
@ssarinaa     @ladydenriss    

جان ميدهم از
حسرتِ دیدار تو چون صبح
باشد ڪه چو خورشیدِ درخشان بہ درآیی😊😊

• #حافظ 🍃

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
جان ميدهم از حسرتِ دیدار تو چون صبح باشد ڪه چو خورشیدِ درخشان بہ درآیی😊😊 • #حافظ 🍃 ‌

سلام چطوری خوشگل خانم❤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
جان ميدهم از حسرتِ دیدار تو چون صبح باشد ڪه چو خورشیدِ درخشان بہ درآیی😊😊 • #حافظ 🍃 ‌

کاش میشد فکرم را برایت بنویسم

که یکروز تمام پر از تو بوده است....❤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
کاش میشد فکرم را برایت بنویسم که یکروز تمام پر از تو بوده است....❤

تو هیچوقت نمیتونی تو زندگی من نباشی چون تو با وجودِ صدها کیلومتر فاصله ام
باز تو قلب و ذهنمی ....😍❤

تو هیچوقت نمیتونی تو زندگی من نباشی چون تو با وجودِ صدها کیلومتر فاصله ام باز تو قلب و ذهنمی ....😍❤