2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124898 بازدید | 28510 پست
ااا چه خوب ، تولدش مبارک باشه مگه اونروزی تولد عشق مامانت نبود    

با کی اشتب کردی خندول 

یه جین بچه دارم کدوم اشتباه گرفتی🤣🤣🤣

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والله خیلی باهاش حرف نزدم. صبم پیام دادم جواب نداده. بخدا اینقد قاطی پاتی ام و کلافه🤕 کاش این عروسی ...

مه دانم درک میکنم

ببین مدل ناخنو 

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
خندول اون عزیز منه؟🙄🤣🤣🤣🤣🤣 بااون شوهربی ریختش 😆

طفلی    نه همین مدلی گفتی اخه  

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
مه دانم درک میکنم ببین مدل ناخنو 

هفته ی دیگه میرم. ببینم اصن پولم میرسه. امروز برا بچه ها خرید کنم. جناب امر کرده هر چی امروز بخر. خودشم نیست سرکاره استرس دارم

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
هفته ی دیگه میرم. ببینم اصن پولم میرسه. امروز برا بچه ها خرید کنم. جناب امر کرده هر چی امروز بخر. خو ...

ای بابا 

این عروسی ها پدر ادمو درمیارن 

گفت که گفت برای خودش گفت تنهایی خرید سخته امروز برای پسرت خرید کن فردا برو برای کوچیکه

هفته ی دیگه میرم. ببینم اصن پولم میرسه. امروز برا بچه ها خرید کنم. جناب امر کرده هر چی امروز بخر. خو ...

مزاحمت نمیشم گل برو به کارهات برس به سلامتی ومیمنت 

منم برم خرید لوازم کیک 

ای بابا  این عروسی ها پدر ادمو درمیارن  گفت که گفت برای خودش گفت تنهایی خرید سخته امروز ...

با مامانم میرم. اونش هیچی . خیلی گرونه بهشم گفتم . گفتم پیامک گوشیتو غیر فعال کن سکته مکته نزنی  

با مامانم میرم. اونش هیچی . خیلی گرونه بهشم گفتم . گفتم پیامک گوشیتو غیر فعال کن سکته مکته نزنی &nbs ...

ای خدا تو چقدر شیرینی اخه

ای خدا تو چقدر شیرینی اخه

والله خو   گرونیه خواهر

مرغ خریدی اونروزی گفتم؟ چه همه چی گرون شد دیدی🤕

والله خو     گرونیه خواهر مرغ خریدی اونروزی گفتم؟ چه همه چی گرون شد دیدی🤕

اره دمت گرم 

دیروز سر مغازه بودم رفتم ۵تاخریدم 

یارانه قابل برداشته

والله خو     گرونیه خواهر مرغ خریدی اونروزی گفتم؟ چه همه چی گرون شد دیدی🤕

بعد اینکه من خریدم دیگه تواین منطقه نیست 

ببین یه سوپرمارکتی اینجاهست ماکارانی به نرخ قبل میده بعد یه دونه بیشتر نمیده هرروز یکی میفرستم برام بخره🤣🤣🤣🤣

احتکارکردم 😂😂

اره دمت گرم  دیروز سر مغازه بودم رفتم ۵تاخریدم  یارانه قابل برداشته

امروز همه چی گرون شد.

الان میشه برداشت کرد؟