2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124898 بازدید | 28510 پست
نه ک کار بدی کنن کنجکاون😂😂😂منم سرم خلوت میشه کودکم زنده میشه البته

بله بله 😄 اوایلی که سایت اومده بودم زیاد تاپیک گردی میکردم اما الان فقط تاپیک خودمون میام 

دل به تو سجده می کند، قبله اگرچه نیستی ❤️#
بله بله 😄 اوایلی که سایت اومده بودم زیاد تاپیک گردی میکردم اما الان فقط تاپیک خودمون میام 

حالا منو نمیبرن زیاد جایی مزاحمم😂😂😂😂من اصلا نمیومدم.این بچه ها رو پیدا کردم موندم پیششون

فقطم همین تاپیکای خودشون میام.

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقن شده ۱۳۹۹ تا صحفه🙂😂ماشاالله 

الان شد ۱۴۰۰👀

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
یعنی هروقت اسم این تاپیکو میبینمااا میره رو مخم😂🤣😭اخه god?good😭

🤣🤣🤣🤣🤣هول هولکی زدم 

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
یعنی هروقت اسم این تاپیکو میبینمااا میره رو مخم😂🤣😭اخه god?good😭

خب حالا 

منظورش good bye نبود ک

علت داشت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
حالا منو نمیبرن زیاد جایی مزاحمم😂😂😂😂من اصلا نمیومدم.این بچه ها رو پیدا کردم موندم پیششون فقطم ه ...

یادتونه یه زمانی من دو روز یبار کاربری هام می‌ترکید؟ پناه آورده بودم به تاپیک بهار خانوم 

دل به تو سجده می کند، قبله اگرچه نیستی ❤️#
یادتونه یه زمانی من دو روز یبار کاربری هام می‌ترکید؟ پناه آورده بودم به تاپیک بهار خانوم 

اره اره 🤦‍♀️ ما مثل الان اونموقع ها غریبه ها رو محل نمیکردیم

بهار طفلک چقد پشت میومد نصیحتمون میکرد ی بنده خدایی اومد خوب برید استقبال🙈😀

اره اره 🤦‍♀️ ما مثل الان اونموقع ها غریبه ها رو محل نمیکردیم بهار طفلک چقد پشت میومد نصیحتمون میکر ...

ینی ک فلانی رو من میشناسم