2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣😆 من که برات کلک پر اوردم  اشتی؟🥺🥺💔

بهار یچی شد اونقد خندیدیم

انگاری یکی میخواسته فلانی رو ببره برای یکی دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بگو خب من ب ساری گفتم اره حتما(ازون شکلکهای بهار) مااینجا مردیم اون بره😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چی شد😃

قهره بچم نازشو بکشید

بگید ارغوانم باشخصیته ولی تو باشخصیتتری😂😂😂😂😂😂❤❤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂     ولی کلی خوش گذشت اینقد با ارغوان حرف زدم ک نگو😂😂😍 @august1991   ...

بچه تو حموم داشت غرق میشد😂😂😂😂

بهار یچی شد اونقد خندیدیم انگاری یکی میخواسته فلانی رو ببره برای یکی دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بگو ...

😂😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

کرک و پر و دیدی من دردم اومد جاش😶

الان بهارو بردمش پشت عکسشم بش دادم😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه تو حموم داشت غرق میشد😂😂😂😂

خیلی چسبید بخدا😂😂😂🤣😍😘

نه بابا تازه نیم ساعته با ایران اومدیم.اون رفت منم اومدم بالا

ازون موقع در آرایشگاه بودی؟ 

کرک و پر و دیدی من دردم اومد جاش😶

🤣🤣😂😂 بهار عشقه بخدا🤣🤣