2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروحت  فقط یه دونه 😂😂😂

من میخواستم رز قرمز انتخاب کنم یادم افتاد همشون مال ارغوانه😏😂 رز سفید رو انتخاب کردم😃😃😃🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلاااااام عشقم😃😃😃🥰 گلم🙄🤣🤣

گلم گلم😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من میخواستم رز قرمز انتخاب کنم یادم افتاد همشون مال ارغوانه😏😂 رز سفید رو انتخاب کردم😃😃😃🤭

چقدر تو باشعوری❤🤦‍♀️😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دمت گرم🤭

خۆشم دەوێی ♥️ئەی ئارامی ڕووح و گیانم♥️ ئەی چرکەکان ڕابوەستن❤
چقدر تو باشعوری❤🤦‍♀️😂😂😂😂😂

من انتخابم قرمز بود 

ازاین همه لوس بودن شخصیتم حالم بد شد🤢😂😂

🌹

رز قرمز

شما عاشقی پر شور هستید.

شما یک زندگی غنی از احساسات دارید و هر لحظه احساس خود نسبت به شریک زندگیتان را به گرم‌ترین و بهترین حالت ممکن بروز می‌دهید و علاوه بر این، انرژی بالایی دارید و همیشه همه چیز را تحت کنترل خود دارید و به همین دلیل است که شریک زندگیتان، شما را دوست دارد.

رز سفید

شما عاشقی مرموز هستید.

شما شخصیتی جذاب دارید، امّا به ندرت ماهیت واقعی خود را آشکار می‌کنید به طوری که به حدی درمورد خود مرموز هستید که بیش از حد، از خود اطلاعاتی بروز نمی‌دهید و به این ترتیب، همیشه از خود در برابر آسیب‌ها محافظت می‌کنید

من انتخابم قرمز بود  ازاین همه لوس بودن شخصیتم حالم بد شد🤢😂😂

جوابشو مگه گذاشتی؟ 

😂 این حجم از لوس بودن فقط برازنده  ارغوانه این همه رز قرمز داره😂

بهار یادته گل مصنوعی ها رو😂اونم بزور گرفتی😂

رز سفید شما عاشقی مرموز هستید. شما شخصیتی جذاب دارید، امّا به ندرت ماهیت واقعی خود را آشکار می ...

من عاشق مرموزم 😂😍🤣🤣 

جوابشو مگه گذاشتی؟  😂 این حجم از لوس بودن فقط برازنده  ارغوانه این همه رز قرمز داره😂 ...

بااصرار زیاد🤣🤣🤣🤣

نامردا اگه میذاشتین به منم رز قرمز میداد 🥺

2827
2791
2779
2792