2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
فدای تو عزیزم ولی کجاهاهستین شمادوتا🤔 قدمم سنگین بود.نیستین که

نه گلم صبح ک مدرسه بودم ۱۲ونیم اومدم.البته صبح بخیرو دیدم ولی نشد جواب بدم.سرکلاس بودم.

بعدا اومدم ازمایشگاه شلوووووووغا

فردا نمیام اینجا،کار دارم خونه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من ک درگیر کارای عیدمم.☹️ حالا خوبه تو همش نیستی یه بار یکم ما نبودیم زودی صداش درومد😏☹️☹️☹️

جان خودت 

کجاهایی🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هیچی وسایل ها کف خونه 😬😥 موهامو فر میکنم 😃😶 وز میشه چرا پس☹️ چیزی باید بزنم قبلش ب موهام🙄

منکه گفتم وز وزی😂

جان خودت  کجاهایی🙄

منو میگی یا اونو😂☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

منکه گفتم وز وزی😂

اتفاقا وز میشدم یادم میفتادی😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تو ک دیگه معلومه کجایی

مگه معلوم نیست کجام☹️😶؟

من نبودم توچی

من ک بودم صب🥺😥

صببخیر گفتمو رفتم😐

جاهای دیگم برای ویزیت با بهار میرم

اااا تو روح بهار😂