2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125232 بازدید | 28510 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  تو نی نی یار مایی

سلام صب بخیر اذین جان

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهار همه میشناسن کارش درسته

🌹🌹🌹🌹💋💋💋💋

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
منم 😕😕😕

چی داری بخوریم 

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
پخند جدی گفتم همه جا هستی مراقبی  چشات همه جا رو هم میبینه

😂😂😂😂😂😂

مگه چشم شماها جایی رو نمیبینه

چی داری بخوریم 

بهار هر غریبه ای میاد حواستون باشه 

بعضیاشون میان که تخریب کنن شما رو 

بیخیال شون باشید اصلا جواب ندید خودشون میرن 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
نه نه ما دقت نداریم تو چشم عقاب رو داری

بهار هر غریبه ای میاد حواستون باشه  بعضیاشون میان که تخریب کنن شما رو  بیخیال شون باشید ...

چشم گلم ممنون از تذکرت .

آذین جون ترمز دستی منو ارغوان تانکشه یارو ول نمیکنم 😂😂😂😂

@august1991  

کفش تخ تخی هاتو بپوش بریم 😂😂

من رفتم یه چی بخورم 

فعلا بای 

@august1991     کفش تخ تخی هاتو بپوش بریم 😂😂

واااای😂😂😂😂من کجا تورنتو هستم بپوش😀😀😀

من برم ارایشکاه بعد بریم

گرمم هست ارایش میماسه😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
واااای😂😂😂😂من کجا تورنتو هستم بپوش😀😀😀 من برم ارایشکاه بعد بریم گرمم هست ارایش میماسه😂😂😂

بگو پرملات بزنه شره نکنه😂😂😂

منظورم دوست تورنتوییم بود 😂😂😂😂

چشم گلم ممنون از تذکرت . آذین جون ترمز دستی منو ارغوان تانکشه یارو ول نمیکنم 😂😂😂😂

ارغوان فدات شه خوشگلم😍😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤