2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
🙄دوستم دارن ک اونم زیاد باید روز معلم میومدی دم درمون میدیدی ک☺🙄

خوش بحالشون ارغوااان 🤗🤗🤗🤗

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🙄دوستم دارن ک اونم زیاد باید روز معلم میومدی دم درمون میدیدی ک☺🙄

شوخی میکنیم دختر خوب 😂😂😂😂

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
دیگه دیگه🤷 بالاخره باید یه فرقی داشته باشم😎 دوسش دارم خو 😀😀😀🤭🤭🤭

😂😂😂

خوب فرقم داری😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سخرانی کنه سخران حجت الاسلام مختار بارکد 😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂 خوب فرقم داری😍

😌😌😌دل همتون بسوزه 🤗🤗👭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😌😌😌دل همتون بسوزه 🤗🤗👭

خودشم خوشش اومده بود از بارکد ثقفی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂آااای دلم

😀😀😀😀😘😘😘😘😘🥰

https://www.vidbid.ir/video/252386/پوکیدم-از-خندهصدا-گذاری-جومونگ-روی-فیلم-مختار-نامه

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
خودشم خوشش اومده بود از بارکد ثقفی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اوهوم😂😂 معلوم نیست جنگشون با کی بوده این بار،  جنگشون این دفعه خیلی طول کشیده انگار😂 

اوهوم😂😂 معلوم نیست جنگشون با کی بوده این بار،  جنگشون این دفعه خیلی طول کشیده انگار😂

این دفعه میگم منم ببره کمکش کنم 

شماهاکه ترسویین 😂😂😂😂😂😂

https://www.vidbid.ir/video/252386/پوکیدم-از-خندهصدا-گذاری-جومونگ-روی-فیلم-مختار-نامه

جومونگ ک بی نام و نشون رفته😂😂😂😂