2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
من که همون اول از کلاس میندازه بیرون  توهم گوشه کلاس  نیکی هم اخراج  نیکی هم کتابش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

ساری خوب گفتی 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام صبح همگی بخیر

سلام ساری جون صبح توام بخیر گل😊😊😊

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

من حاضرم برم کلاس ارغوان، اصن حرفم نمیزنم خانوم خانوم هم نمیکنم فقط محو تماشاش میشم سرمو میزارم رو شونه هاش😀😀😀🙄😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من حاضرم برم کلاس ارغوان، اصن حرفم نمیزنم خانوم خانوم هم نمیکنم فقط محو تماشاش میشم سرمو میزارم رو ش ...

جان سر کلاس چیجو ی سرتو میزاری رو شونه هاس 

سوتفاهم پیش میاد پبش بچه ها  

بچه ها چپ چپ نگات میکنن

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
من حاضرم برم کلاس ارغوان، اصن حرفم نمیزنم خانوم خانوم هم نمیکنم فقط محو تماشاش میشم سرمو میزارم رو ش ...

ایییییییییییییییش 

جان سر کلاس چیجو ی سرتو میزاری رو شونه هاس  سوتفاهم پیش میاد پبش بچه ها   بچه ها چپ چپ ن ...

دیگه دیگه🤷 بالاخره باید یه فرقی داشته باشم😎

دوسش دارم خو 😀😀😀🤭🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

این عکس کلاس  الان ارغوانه 🤣🤣🤣🤣

اره دقیقا😂😂😂😂

ایییییییییییییییش 

😌😌😌😌😌😀😀😀😀

دیگه دیگه🤷 بالاخره باید یه فرقی داشته باشم😎 دوسش دارم خو 😀😀😀🤭🤭🤭

وای مگه ما دوسش نداریم 

نکنه جنس دوست داشتن فرق داره بیگو 🤣🤣🤣🤣🤣

اره دقیقا😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تصورشم قشنگه خدایی 

دلم برای بچه هاش سوخت 

ببین ساری کجا نشسته نمیتونه سرشو بزاره رو شونه ی ارغوان  ببین زوم کرده بهش 

وای مگه ما دوسش نداریم  نکنه جنس دوست داشتن فرق داره بیگو 🤣🤣🤣🤣🤣

عاااره فرق داره حس من 😂😂😂😂 کلن دوست داشتن ما فرق داره اذین😂😂 @__durwin__ مگه نه بهار؟؟