2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست
پاشو خودتو جم کن🙄😶 مگه من دلقک شمام 😕😕😕 ساعت سه منتظرم دیگه 😀😀😀

بیاازالان بریم پی وی تا ساعت ۳

منو تو بی وقفه میتونیم حرف بزنیم و بخندیم😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بیاازالان بریم پی وی تا ساعت ۳ منو تو بی وقفه میتونیم حرف بزنیم و بخندیم😂😂😂😂😂

اخ جووووون اومدی ارغوان جونم😀😀😀 اینا داشتن ساعت سه میرفتن پی وی 🥺🥺🥺 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخ جووووون اومدی ارغوان جونم😀😀😀 اینا داشتن ساعت سه میرفتن پی وی 🥺🥺🥺 

بزار برن اونا حرفای مشترک دارن😁😁😁

منو توهم 😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

خدافز بچه هااا

ما داریم میریم پی وی 👭

دلتون بسوزه 😀😀😀😛😛😛

@august1991 بریم عزیزم😌😌😌😌

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تازه اومدم  نبودم  چی شده بهارم چراپکری ؟

هیچی فقد هیچکی اینجا تگم نمیکنه😔هیچکدومشون منودوس نداره

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
خدافز بچه هااا ما داریم میریم پی وی 👭 دلتون بسوزه 😀😀😀😛😛😛 @august1991   بریم عزیزم ...

بریم بیا😎

اااا بهار ما ها ک تگی نیستیم😕😕😕 بخوای بمونی تگ شی ک نمیشه ،خودت بیا سر بزن ، اتفاقا همش ب فکرت بودم گفتم لابد گم کردی اینجا رو خنگول😂😂

سلام چی شده ربانی جونم🥺🥺🥺 چه همه تو فاز غمن☹️☹️☹️

😔😔سلام...

اگ بهارتگم نمیکرد هیچکدومتون یادم نبودین....

بروز میشدین دلم سرد شد نگا کردم باهم حرف میزنین وای منو یادتون نیس....💔

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

سلام بهار جان

میبینی ک بچه ها مشکلات خودشونو دارن

منم ک اونقدر شلوغم فقط میام و میرم

توهم بیا خودت این در ک برای همه بازه😍😍😍😘😘😘😘

😔😔سلام... اگ بهارتگم نمیکرد هیچکدومتون یادم نبودین.... بروز میشدین دلم سرد شد نگا کردم باهم حرف ...

🥺🥺🥺🥺کم خون ب دلمون کن😂😂😂 بروز شدیم و نگفتی بهمون😕😕نمیگی من شاید لباس نداشته باشم 😐😐😐

خدافز بچه هااا ما داریم میریم پی وی 👭 دلتون بسوزه 😀😀😀😛😛😛 @august1991   بریم عزیزم ...

نه تو روخدا بامن این کارو نکنین😭😭😭😂😂😂😂😂

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
نه تو روخدا بامن این کارو نکنین😭😭😭😂😂😂😂😂

دیگه تموم شد، هر چی بین ما بود تموم شد 😌😌😌😌😀😀

😔😔سلام... اگ بهارتگم نمیکرد هیچکدومتون یادم نبودین.... بروز میشدین دلم سرد شد نگا کردم باهم حرف ...

اخه چندتافحشت بدم عزیزمن 😂😂😂😂

خا مگه تو دوست مانیستی 

دیگه نیاز به تگ نداری که بی مرامی خودتو ننداز گردن ما 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
دیگه تموم شد، هر چی بین ما بود تموم شد 😌😌😌😌😀😀

بیابخلم عزیزم