2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124993 بازدید | 28510 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عمرررررررررن ازدواج اینا کلا بیا پاااایین دیگه بسمه..... دوستیم آدمش نیستم دیگه.... نبین اینجا اوکی ...

نه دیگه عزیزم اون برای تو تموم میشه تو سی زندگی خودت 

اونم سی بدبختی خودش 

سر تر بشو چراکه نه ادمی باید پیشرفت کنه

ولی دیگه اصلا بهش فکرنکن شاید بعدطلاق دلت براش بسوزه یا یاد خاطراتتون بیفتی اما احساساتی نشو گلم قوی باش

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

@anselgirl کادوخوب ناچارم بدم 

ک کادو خوب بگیرم😂😂😂

ای باباااا چ کاریه خووو مال من حالا زودترمیشد اوووف

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
بچه ها یه سوال ✋ امروز یه دوستم بهم گفت دم دمی مزاج  ولی خداییش معنیشو نمیدونم یعنی چی🙈😄😄

...

چ بهش قول دادی یاا گفتی بعد زرتی‌ زدی زیرش😀

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
نه دیگه عزیزم اون برای تو تموم میشه تو سی زندگی خودت  اونم سی بدبختی خودش  سر تر بشو چرا ...

واییی اون همون شبی ک اومدم تموم شد بهار برام نبودی دست پاهاموبدنمو ببینی ک خونی بود ازخون آی بدنم ضعف کرده بودم...ی بیمارستان نبردن حتی....

من دیگه ازمردا میترسم😔

گاهی بابام صداش بالامیره بغضم میگیره ازترس 

اون ک زن صیغه کرده ....

یکی هم طبق خودش

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
سلام بهار خانوم خوبی؟ رای دادگاه چیشد

سلام

۲۰روز دیگه وقت دادن بهش

ک بتونه اعتراض بزنه....

چ بهش قول دادی یاا گفتی بعد زرتی‌ زدی زیرش😀

هیچی 😂😂😂😂

خودش یه تختش کمه😂😂😂😂

من معنی دمدمی مزاجونمیدونستم وگرنه همون لحظه میبافتمش بهم😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ای بابا چه کشش میدن

متاسفانه قانون ......

واییی اون همون شبی ک اومدم تموم شد بهار برام نبودی دست پاهاموبدنمو ببینی ک خونی بود ازخون آی بدنم ضع ...

الهیییییی😔😔😔😔

چه زندگی سختی 

این حیوون هارو ازکجاگیر میارین قحطی شوهره مگه

هیچی 😂😂😂😂 خودش یه تختش کمه😂😂😂😂 من معنی دمدمی مزاجونمیدونستم وگرنه همون لحظه میبافتمش بهم😂 ...

خااااک تو فقط بیادما رو بخور😀معنیش رو نمیدونستی

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
هیچی 😂😂😂😂 خودش یه تختش کمه😂😂😂😂 من معنی دمدمی مزاجونمیدونستم وگرنه همون لحظه میبافتمش بهم😂 ...

فقط بهش بگو عمتههه 😂 دیگه بسه

خااااک تو فقط بیادما رو بخور😀معنیش رو نمیدونستی

نه بخدا نمیدونستم 

وگرنه میبافتمش😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792