2777
2789
عنوان

خخخخخخخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ههههههههههههههههههههههههههههههههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😑

بلند تررررررز /:

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
دارم به تاپیکای نی نی های سایت میخندم واقعا 😂😂😂😂

😂😂😂😂

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
ها ها ها ها ها ها ها ها😆🤣😂 دلم🤣 دلم آی دلم😆

عالی😂😂🤟🏻

شفا_مفا_ایشالا_ماشالا#  

تأثیرات نی نی سایته

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

وااااایییییییییییی 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               
😂😂😂 اینم گوش کن حالت عوض شده https://goo.gl/vMZRqd

😂😂😂😂

بخندددد /: خخخخ

لنتی خل و چل که نیستیم 

میخای بخندیم حداقل یه جک میزاشتی تا بخندیم🤦🏻‍♀️

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
شفا_مفا_ایشالا_ماشالا#  

😁

ما بی هیچ خوشیم

دوست داشی برو این تاپیک جک داره بخند  https://www.ninisite.com/discussion/topic/6029178/ایا-م ...

ما بی هیچ خوشیم😁🤟🏻