2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 28 پست
عزیزم من و همسرم هیچ مشکلی نداشتیم واقعا و بهمون گفتن علت نازایی شما ناشناخته هستش.من زنجان هستم هزی ...

ممنون از توضیحاتت ان شاءالله مثبت بشه و نی نی نازت سالم بیاد بغلت برا منم دعا کن ❤🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
عزیزم منم زنجانم ای وی اف انجام دادم منفی شد الانم طبیعی باردارم انشالله برا تو مثبت شه فقط اصلا اصل ...

مبارکت باشه عزیزم خدا حفظش کنه😍😍باشه حتما

لطفا گزارش بزنید برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوستان من متاسفانه بد جوری سرما خوردم و رفتم دکتر که دارو بگیرم تست بتا هم دادم که مثبت بود😍😍ولی تیتر بتا و نزده بود بی بی چکم هم مثبت شد.خیلی خوشحالم امیدوارم مشکلی پیش نیاد برام😬😍😝🌈🙈🌺😭

لطفا گزارش بزنید برام
من دوستان من متاسفانه بد جوری سرما خوردم و رفتم دکتر که دارو بگیرم تست بتا هم دادم که مثبت بود😍😍ول ...

مبارکه 😍

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من دوستان من متاسفانه بد جوری سرما خوردم و رفتم دکتر که دارو بگیرم تست بتا هم دادم که مثبت بود😍😍ول ...

مبارکت باشه عزیززززرم تو خوشحالیت برا منم دعا کن یکهفته iuiکردم بنظرت کی بی بی بزنم نشون میده علائمت بعد انتقال چی بود تو

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
مبارکت باشه عزیززززرم تو خوشحالیت برا منم دعا کن یکهفته iuiکردم بنظرت کی بی بی بزنم نشون میده علائمت ...

انشاالله شما هم موفق بشی عزیزم.منم فعلا تیتر بتا ندادم اون و بدم خیالم راحتتر میشه.من بیشتر رحمم تیر میکشه دور نافم میسوزه.پاهام یخ میکرد.معدم تیر میکشید

لطفا گزارش بزنید برام
انشاالله شما هم موفق بشی عزیزم.منم فعلا تیتر بتا ندادم اون و بدم خیالم راحتتر میشه.من بیشتر رحمم تیر ...

منم معده درد دارم همش ضعف میرم پاهام یخ میشه بعضی وقتا هم گرفتی پهلو و تخمدان راست دارم سینه هامم ب شدت درد میکنن و داغ شدن خدا برا منم معجزه کنه مادر بشم❤🙏

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
انشاالله شما هم موفق بشی عزیزم.منم فعلا تیتر بتا ندادم اون و بدم خیالم راحتتر میشه.من بیشتر رحمم تیر ...

سلام گلم خوبی

چقد خوشحال شدم از مثبت شدنت

انشالله که تا نه ماه بارداری خوبی داشته باشی و بچه هاتو یالم و سلامت بغل بگیری

انشاءالله منم بزودی مامان میشم😊برای مامان شدنم صلوات میفرستین🙏

بی بی چک چندم انتقال زدی؟

ازمایش روز چند رفتی؟

انشاءالله منم بزودی مامان میشم😊برای مامان شدنم صلوات میفرستین🙏
سلام گلم خوبی چقد خوشحال شدم از مثبت شدنت انشالله که تا نه ماه بارداری خوبی داشته باشی و بچه هاتو ...

ممنونم عزیزم لطف داری به من انشاالله شماهم به هر چی میخوای برسی

لطفا گزارش بزنید برام