2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10053 بازدید | 1106 پست
پلشتتت تویی ک میای همچین حرفی میزنی خدا خوب زد تو سرتتت  فک کردی خبریه؟؟؟  هه گذاشتن برات ...

دمت گرم/

باریکالا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنع خانومی..بمونی برام😍😍🤐🤐😐😐😐

باشه حالا که اصرار دادی میمونم😌😌😌😎😎😎😍😍😍😐😐😐😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ی نفرو جا انداختم 

احمق خنگگگگگگ یعنی تو مغزت کاه گل ریخته بودن بیشتر مفید بود تا ای مغز نخودینتتت یعنی انقدر ...هسی ک دادن دستو نمیفهمی منگلللل هرچی سرت بیاد حقته تا تو باشی دفعه دیگه انقدر ....مغز نباشی 

من كه قيد ماهو زدم پس ستاره هاش مهم نيست واسم :)✨

خیلی حسود و پست فطرتی جاری خانوم

عقده چندین سالتو از خانواده شوشو سرمن خالی کردی خدا هم جوابتو داد 

خیلی دو رو بودی خوب حسادتتو پشت زبون به خیال خودت چرب و نرمت قایم کردی  فک کردی خدا نمیبینه سپردمت بخدااااا

کوفت_قاطر#  

زهرمار.الاغ😑# 😐

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
عااه خدا خیرت بده خالی شدم

فدای تو/

در خدمتیم جون دل/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
احمق خیانتکار متنفرم ازت امیدوارم بدترینا سرت بیاد لاشی اااااااااخخخخییییییششششش😐🔪

اوووف/

زهرمار.الاغ😑# 😐

شینیم.بینیم.بابا.فنچ#  

تو میدونی کیو میگم😐🔪

سوالع؟/

من باور کردم/

😍😍😍😍😍😍😍😍واقعا؟فدات بشم

یه تاپیک زدم براشون همه چی و توضیح دادم باورم کنن اومدن اونجاهام گفتن ضایع شدی اینجوری میکنی و این حرفا با اینکه من اصلا نمیدونم جریان چیه پیامای تاپیک هم پاک شده نمیتونم قضیه رو بفهمم

😍😍😍😍😍😍😍😍واقعا؟فدات بشم یه تاپیک زدم براشون همه چی و توضیح دادم باورم کنن اومدن اونجاهام گفت ...

قربونت عزیز جان/

این چ حرفیع...بیخیال بقیع هرکی باور کرد ک خوب نکردم ب درک.تو از خودت مطمعنی چ نیاز ب تایید بقیع داری؟/