2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10052 بازدید | 1106 پست
با حرف اروم میشی؟ من تو ذهنم طرفو قتل عام کردم بردنم تا پای دار میوفتم ب جون وسایل خونه   &nb ...

ن زیاد/

چن بار تو ذهنت قتلم کردی؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزغ.رودخونه.ای😐#  

شلنگ_قهوه_ای#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
فداتشم😂ای خواهرتامن رانندگی یادبگیرم دنیاتموم میشه وکاربه قیامت میکشه. توچکارمیکنی عزیزم خوبی دیگه

خخ نگران  نباش این چ حرفیع میزنی سارا خانوم...یاد میگیری توم عین همع....یاد میگری نگران چی هستی اخع تو..هنوزم اموزگشاه نرفتی نگرانی نکن گل من....اسونع متوجه میشی اخرش/

من؟منم ک تنبل گشادم/

ما با فحش ابراز علاقع میکنیم عشق دل راحت باش😆😂😂😂

معذب شدم 😅😒😝

ولی خیلی خری😂 فحش بلد نیستمممم

نگارو نمیشه تگ کرد😄😄نگار توام خیلی سسکس هستی از دیروز ژست انگشت ب مماخت جلو چشممه😂😂

من با فحش اروم نمیشممممم

من باید تعرض کنم بهتون تا اروم بشم😂😂😂

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

همون ی بار دیگ الان مردی این روحته دار عذابم میده😶

مایع عذابتم؟/

شلنگ_قهوه_ای#  

ایییییییشششش#  

شلوارگل-گلی# :/

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

خاک بر سر من که اینقدر به تو خوبی کردم اینقد بهت محل دادم واسم سگ شدی بمیری هم دیگ سگ محل نمیزارم بدبخت از کمبود محبت داری میترکی برو با همون دوستای احمق و تازه به دوران رسیده ت

لیااااقت نداری اخه تو. دیگه حتی یه لحظه هم بهت فکر نمیکنم هه بای

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
مایع عذابتم؟/

شوخیه بابا

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
خخ نگران  نباش این چ حرفیع میزنی سارا خانوم...یاد میگیری توم عین همع....یاد میگری نگران چی هستی ...

قربونت برم عزیزم،قربون حرفات گلم که مثل همیشه انرژی مثبتی.

این چه حرفیه نفس،خیلیم زرنگی،نبودی که درست اینقدرخوب نمیشد،ایشالله که یه نتیجه خیلی خیلی خوبی هم میگیری.

وات د فاز؟

فاز ماز چیع برادر من هااا فاز ماز چیههه چی میگی.فاز پارع شدع نمیدوووونی  /